José Mourinho

Slår tilbake mot kritikerne

José Mourinho mener at han ikke fikk nok ros for United-tida.

FIKK SPARKEN: José Mourinho slet mer og mer med å overbevise fansen i Manchester United, og fikk til slutt sparken av klubben. Foto: Tgsphoto / REX / NTB Scanpix
FIKK SPARKEN: José Mourinho slet mer og mer med å overbevise fansen i Manchester United, og fikk til slutt sparken av klubben. Foto: Tgsphoto / REX / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

José Mourinho har vært ganske ordknapp om tiden i Manchester United etter at han fikk sparken og ble erstattet av Ole Gunnar Solskjær. Han klarte aldri å vinne ligaen med klubben, men han vant blant annet Europa League og tok seg til en andreplass bak suverene Manchester City i 2018.

I tillegg har han bedre seiersprosent enn managere som Jürgen Klopp og Mauricio Pochettino, i tillegg til at han har nest best seiersprosent blant alle United-managerne i klubbens historie.

Men høsten 2018 begynte han å få flere og flere mot seg - både eksperter, fans og angivelig spillerne også. Blant annet valgte han ved flere anledninger å benke Paul Pogba, og stemningen mellom Mourinho og franskmannen virket alt annet enn god spesielt høsten 2018.

«Wow, jeg gjør det bra»

Men nå har Mourinho uttalt seg om tiden i United i et intervju med den engelske TV-kanalen Sky Sports. Han mener at han ikke har fått nok ros for jobben han gjorde i den engelske storklubben.

- Jeg kan bare si at Manchester United-tiden var ikke en enkel tid. Jeg følte alltid at det å vinne Europa League var fantastisk, men det føltes ikke sånn på måten folk reagerte på det, sier Mourinho til Sky Sports, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer