Alexander Sørloth:

Slår tilbake mot Lagerbäck

Ordkrigen mellom landslagssjef Lars Lagerbäck og Alexander Sørloth fortsetter. Spissen hevder Lagerbäck lyver i sine uttalelser, og raser mot NFF, som benekter Sørloths beskyldninger.

KONFLIKT: Lars Lagerbäck og Alexander Sørloth på pressekonferanse 10. oktober. Før uoverensstemmelsen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
KONFLIKT: Lars Lagerbäck og Alexander Sørloth på pressekonferanse 10. oktober. Før uoverensstemmelsen. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lagerbäck og Norges Fotballforbund gikk torsdag ut med sin versjon av den såkalte Sørloth-saken i en pressemelding og på NFFs nettside.

Lagerbäck og Sørloth endte i verbal klinsj etter at Norge tapte EM-omspillet mot Serbia nylig. Det skjedde under et evalueringsmøte som skal ha vært ganske langt, heftig og etter hvert med høy temperatur. Lagerbäck uttalte i pressemeldingen at Sørloth kalte ham og assistent Per Joar Hansen for inkompetente.

Senere torsdag kom Leipzig-spilleren via sin agent Morten Wivestad på banen til NTB.

– Jeg har aldri sagt at noen i trenerteamet er inkompetente. Aldri. Jeg har etter at vi spillere ble bedt om å komme med tilbakemeldinger, sagt at jeg var veldig kritisk til hvordan vi forberedte oss til kampen mot Serbia. Også de taktiske vurderingene som ble gjort underveis, sier Sørloth.

– Alt jeg sa i møtene med trenerapparatet gikk på fotballfaglige aspekter med ønske om at laget skulle være enda bedre forberedt til kamper. Og særlig denne.

– Ærlig

Sørloth fortsetter: – Jeg har alltid vært tilhenger av folk som er ærlige, direkte og tydelige. Denne gangen ble det litt for tydelig. Så tydelig at de bryter sine egne prinsipper om å ikke ta interne uenigheter med pressen. Plutselig var det greit å skrive pressemelding om hva enkeltpersoner sier og gjør på lukkede møter. Da føler man seg alene når man egentlig skal være på lag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer