Erling Braut Haaland:

Slår tilbake mot rykter

Etter bare et halvt år i Borussia Dortmund har det svirret rykter rundt Erling Braut Haaland. Nå svarer han på skriveriene.

HEIT: Erling Braut Haaland har vært på «alles» lepper det siste året. Foto: Ronny HARTMANN / various sources / AFP / NTB Scanpix
HEIT: Erling Braut Haaland har vært på «alles» lepper det siste året. Foto: Ronny HARTMANN / various sources / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Erling Braut Haaland har nå vært i Borussia Dortmund i et halvt år, og han har tatt Tyskland med storm. Med ti kamper fra start i Bundesliga har han scoret 13 mål. Det vil si at han ligger på sjetteplass på toppscorerlista i Tyskland.

Kort tid etter hans overgang fra Red Bull Salzburg, kom det nye rykter om en potensiell overgang. Spesielt Real Madrid har blitt nevnt som nordmannens neste klubb, men også Juventus og Manchester United har blitt nevnt.

Dortmund møter Hoffenheim i Bundesligaens siste serierundte klokka 15.30 i dag.

- Jeg lever i nåtida

Real Madrid skal ha ønsket å forme en superduo med Haaland og Martin Ødegaard. Det ble hevdet at den spanske klubben vil hente Haaland allerede i sommer.

Men nå slår Dortmund-spissen tilbake mot ryktene som har svirret nesten helt siden han ankom Dortmund. Han hevder at han blir i Dortmund en god stund.

- Jeg lever i nåtida. Jeg har nettopp kommet til Dortmund, og jeg tenker ikke på å dra foreløpig, sier han til den tyske regionsavisa WAZ.

Det hevdes at Haaland har en utkjøpsklausul på rundt 700 millioner kroner - en pris som bør være overkommelig for de største klubbene. Den skal visstnok bli gyldig først i 2022.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer