Langløper Stian Berg

Slår tilbake mot TV 2-profil

Langløper Stian Berg (27) prøvde å utgjøre en forskjell da han valgte å stake seg gjennom stakefrie soner under åpningsrennet på Beitostølen. TV 2-ekspert Petter Skinstad kalte valget å pisse på klassisk langrenn, og fikk støtte av kollega Petter Northug.

PROTEST: Stian Berg fra Hamar Skiklubb er ikke fornøyd med reglene, og valgte å protestere under lørdagens 15-kilometer på Beitostølen. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Petter (Skinstad) og jeg kjenner hverandre godt, og jeg hadde blitt skuffet om han ikke meldte litt hardt. Det er han jo betalt for av TV 2 også, så han skal få lov til å spandere en bolle til kaffen neste gang vi møtes på langtur, hvis han holder følge i stakinga da vel å merke, ler Stian Berg da han blir framlagt kritikken fra TV 2-ekspert Petter Skinstad.

For at langløperen valgte å stake seg gjennom stakefrie soner under åpningsrennet på Beitostølen forrige helg, har skapt reaksjoner. Både positive, men også negative.

Blant annet fra Skinstad og Petter Northug i TV 2-programmet «Petter & Petter».

- Pisser på klassisk langrenn

- Han dreit seg loddrett ut i mine øyne da han valgte å stake seg gjennom hele klassiskrennet. Han bryter da reglene om at du må gå diagonal i diagonalsoner. Og pisser egentlig på klassisk langrenn. Ironisk nok en stilart han lever av, sa Skinstad om Bergs valg.

Et synspunkt TV2-kollegaen var enig i.

- Vi så jo utøvere her som gikk på blanke ski. Som faktisk respekterte reglene. Kanskje må det innføres rødt kort og rett ut hvis man gjør sånt som dette i en stakesone, sa Northug.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer