Slår tilbake mot Zlatan-kritikk

Ryan Giggs sender et syrlig stikk til Zlatan Ibrahimovic etter at svensken rettet kritikk mot stjernespillerne i den gylne United-årgangen «Class of 92».

SYRLIG STIKK: Fra Zlatan Ibrahimovic i retning Manchster United. Foto: NTB Scanpix
SYRLIG STIKK: Fra Zlatan Ibrahimovic i retning Manchster United. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Giggs er sammen med blant andre Paul Scholes og Gary Neville del av «Class of 92», og United-legendene har tidligere denne sesongen rettet kritikk mot Paul Pogba. I et intervju med den britiske storavisen The Mirror tar nå Zlatan franskmannen i forsvar.

Han mener kritikken som ble rettet mot ham har sitt utspring i Pogbas beslutning om å forlate United til fordel for Juventus i 2012. Da var Sir Alex Ferguson fortsatt manager på Old Trafford.

- I sirkelen rundt Ferguson liker man ikke sånt, ettersom mange ble værende hele karrieren under Ferguson og aldri flyttet derfra, sier Ibrahimovic i intervjuet.

SLÅR TILBAKE: Ryan Giggs. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Ryan Giggs. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå tar Ryan Giggs til motmæle.

- Bare Nicky (Butt) er knyttet til klubben nå, men når du spiller til sammen over 2000 kamper fordelt mellom oss, kommer vi til å ha meninger, sier waliseren.

Han spilte selv 963 kamper for United mellom 1991 og 2014.

- Noen ganger positive meninger, andre ganger negative, men det påvirker ikke resultatene. Vi er supportere. Det er det fotball handler om, ulike meninger, sier Giggs – og legger til:

- Men han (Ibrahimovic) vet tydeligvis mer om klubben enn oss.

45 år gamle Giggs og hans tidligere «Class of 92»-lagkamerater Neville, Scholes, Butt, David Beckham og Phil Neville har spilt i alt 3450 kamper for United. Generasjonen er den mest suksessrike i Uniteds historie.

Zlatan Ibrahimovic spilte 53 kamper for Old Trafford-klubben etter å ha blitt signert av José Mourinho i 2016. I mars 2018 gikk han videre til Los Angeles Galaxy.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer