Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slår tilbake

- Skammelig av Veron, sier Sir Alex Ferguson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble i går kjent at tidligere Manchester United-spiller Juan-Sebastian Veron kritiserte United-manager Alex Ferguson for hans unnvikende oppførsel i forbindelse med overgangen til Chelsea.

Nå slår Ferguson ifølge The Sun tilbake mot anklagene og hevder at den argentinske landslagsspilleren, eller «Seba» som han også blir kalt, visste hva som foregikk.

- Seba visste hele tiden hva som skjedde, så når han nå kaller meg falsk er det en skam, sier Ferguson.

- Jeg snakket med ham et par dager etter vi begynte treningen for sesongoppkjøringen og forklarte at vi hadde mottatt et bud fra Chelsa, og at jeg visste vi ville ende opp med et pinlig stort antall midtbanespillere, fortsetter Sir Alex.

Juan-Sebastian Veron har også benyttet anledningen til å komme med et par sarkastiske kommentarer om byen Manchester.

Spill Manager 2004

Din oppgave som manager er å forvalte én milliard kroner på 15 spillere og en trenerassistent. Målet er å sanke flest poeng i hver eneste runde.

- Det er en provinsby, ikke en storby som London. Jeg vet livet mitt i London kommer til å bli mye bedre og veldig forskjellig. I London er i det minste rytmen i byen lik den i Buenos Aires, sa Veron.

TAR IGJEN: Sir Alex Ferguson mener Veron visste godt hva som foregikk før han ble solgt til Chelsea. Her er Fergie avbildet under en treningskamp mot Sporting Lisboa nylig.