Slår ut Rosenborg og Brann

Tidenes mobilisering i Klubben i mitt Hjerte.

SLUTT PÅ MOROA? Det var oppsving for Mikael Dorsin og RBK i serieinnspurten. Nå er likevel klubben i ferd med å miste 100 000 kroner til naboen Charlottenlund IL. FOTO: Ned Alley / NTB scanpix.
SLUTT PÅ MOROA? Det var oppsving for Mikael Dorsin og RBK i serieinnspurten. Nå er likevel klubben i ferd med å miste 100 000 kroner til naboen Charlottenlund IL. FOTO: Ned Alley / NTB scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

TO driftige breddeklubber er i ferd med å lage sensasjon i Klubben i mitt hjerte. Helt siden starten i denne konkurransen har de store fotballklubbene naturlig nok regjert øverst på stemmelista. Nå har imidlertid Charlottenlund IL fra Trondheim passert fjorårsvinner Rosenborg, mens Stavanger-klubben Forus og Gausel holder Brann bak seg tett etter.

Kampen om hovedpremien på 100 000 kroner ser ut til å bli en thriller mellom disse fire, om ikke klubber som Sjetne, Høken og Holmlia klarer å overgå seg selv de siste tre dagene.

Og hva med Vålerenga som på kort tid har hoppet fra 20.plass til en posisjon rett bak de 10 beste?

SAMMENLAGTLEDER Charlottenlund IL er som de fleste lag høyt oppe på lista en historie om et bevisst sosialt idrettsarbeid. Mottoet er "Flest mulig, lengst mulig, best mulig", og det utgangspunktet har gjort at denne bydelsklubben fra Trondheim ser på seg selv både som et stabilt lokalt hjem og rekrutteringssted for idretter som håndball, fotball og futsal.

Charlottenlund disponerer to idrettshaller og har startet eget treningssenter. Trykket i satsingen har gjort at klubben nå har passert hele 2 000 medlemmer, og den er i stadig vekst. Slik er det ikke tilfeldig at selveste RBK er passert i denne konkurransen om å bli Norges mest populære klubb.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer