Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slår ut Rosenborg og Brann

Tidenes mobilisering i Klubben i mitt Hjerte.

SLUTT PÅ MOROA? Det var oppsving for Mikael Dorsin og RBK i serieinnspurten. Nå er likevel klubben i ferd med å miste 100 000 kroner til naboen Charlottenlund IL. FOTO: Ned Alley / NTB scanpix.
SLUTT PÅ MOROA? Det var oppsving for Mikael Dorsin og RBK i serieinnspurten. Nå er likevel klubben i ferd med å miste 100 000 kroner til naboen Charlottenlund IL. FOTO: Ned Alley / NTB scanpix. Vis mer

TO driftige breddeklubber er i ferd med å lage sensasjon i Klubben i mitt hjerte. Helt siden starten i denne konkurransen har de store fotballklubbene naturlig nok regjert øverst på stemmelista. Nå har imidlertid Charlottenlund IL fra Trondheim passert fjorårsvinner Rosenborg, mens Stavanger-klubben Forus og Gausel holder Brann bak seg tett etter.

Kampen om hovedpremien på 100 000 kroner ser ut til å bli en thriller mellom disse fire, om ikke klubber som Sjetne, Høken og Holmlia klarer å overgå seg selv de siste tre dagene.

Og hva med Vålerenga som på kort tid har hoppet fra 20.plass til en posisjon rett bak de 10 beste?

SAMMENLAGTLEDER Charlottenlund IL er som de fleste lag høyt oppe på lista en historie om et bevisst sosialt idrettsarbeid. Mottoet er "Flest mulig, lengst mulig, best mulig", og det utgangspunktet har gjort at denne bydelsklubben fra Trondheim ser på seg selv både som et stabilt lokalt hjem og rekrutteringssted for idretter som håndball, fotball og futsal.

Charlottenlund disponerer to idrettshaller og har startet eget treningssenter. Trykket i satsingen har gjort at klubben nå har passert hele 2 000 medlemmer, og den er i stadig vekst. Slik er det ikke tilfeldig at selveste RBK er passert i denne konkurransen om å bli Norges mest populære klubb.

LIKEVEL er det grunn til å passe seg for tittelforsvarernes innspurt. I fjor var det RBK-fansen som stemte flittigst i innspurten, og nå har de enda en grunn til å jobbe med saken. For Brann nærmer seg bakfra:

•• De siste timene har ikke noe lag vært i nærheten av bergensernes iver.

Hvor høyt innsatsen til slutt vil føre Brann, bestemmer blant annet medlemmene hos Forus og Gausel. De holder fortsatt dette topplaget rett bak seg på en sammenlagtliste som ser slik ut:

1. Charlottenlund IL
2. Rosenborg
3. Forus og Gausel IL
4. Brann
5. Sjetne
6. Holmlia
7. Høken
8. Rygge Bryteklubb
9. Andenes
10.Sarpsborg 08
11.Stavanger Ishockeyklubb
12.Vålerenga
13.Danseklubben Studio 1
14.TØH BIL
15.Nedre Romerike Cheerleaders
16.NTNUI
17.TØH IL
18.Andøygutten
19.Mo Pistolklubb
20.Nydalen Skiklubb

Du kan ennå noen timer jobbe fram muligheten til å vinne en av de tre dagspremiene på 10 000 kroner som også er gitt av Nordea. Du stemmer på din favorittklubb her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling