Slåss for en plass i sola

Hassan El Fakiri er tilbake i Monte Carlo, etter et tungt opphold i Rosenborg. Han har vært på to treningsleirer med AS Monaco, og slåss for et videre liv på solkysten i miniputtstaten. - Nå har jeg i all fall fått en sjanse, sier Hassan til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

25-åringen husker med gru da han kom tilbake til Monaco i fjor sommer, etter å ha spilt vårsesongen for moderklubben Lyn: - Jeg ble sendt rett ned på B-laget første dagen på treninga.

Da Monaco-spillerne ble samlet 20. juni var Hassan inne i varmen, sammen med drøye 30 andre. De første dagene var spillerne gjennom løpetester og diverse prøver for å finne ut hvor de sto helse- og styrkemessig.

Trening i Bretagne

- Så tok trener Didier Deschamps oss med på 10 dagers treningsleir i Bretagne, sier Hassan. - Alle unntatt VM-spillere fra Sverige, Senegal, Argentina og Mexico - de fikk fri.

Alle dager startet opp med 40 minutters løpetur klokka 07.30, fortsatte med mage-, rygg-, balanse-, styrke- eller spensttrening fra 10.30- 12.00, og dagen ble avsluttet med fotballtrening fra 17.30- 19.00.

- Vi hadde én fridag under oppholdet, og spilte én kamp mot 2. divisjonslaget Laval, sier Hassan. - Jeg spilte høyreback hele kampen og klarte meg greit, men back er ikke drømmeplassen min.

Hassan forteller at Monaco har mange midtbanespillere, og tror Deschamps kanskje mener at han ikke passer inn der.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer