Slåss om både gull og spilletid

Men Kari Mette Johansen og Camilla Herrem mener de gjør hverandre bedre.

VENSTREVENNINNER: Camilla Herrem og Kari Mette Johansen er venninner på landslaget, men i kveld er de gullrivaler.
VENSTREVENNINNER: Camilla Herrem og Kari Mette Johansen er venninner på landslaget, men i kveld er de gullrivaler. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet) Kari Mette Johansen (30) og Camilla Herrem (23) er klubbrivaler - og for både Larvik og Byåsen er det bare gull som gjelder. De kjemper også mot hverandre om spilletid på landslagets venstrekant, men vil nesten ikke kalle det en konkurranse engang.

De ser bare fordeler av å være to.

- Vi er veldig flinke til å bruke hverandre. Hvis jeg sliter med noen skudd, kan hun hjelpe meg til å se hva jeg gjør feil. Den som sitter på benken kan se ting jeg ikke ser selv, sier Kari Mette til Dagbladet.

I forrige uke var de to og resten av landslaget vært samlet i Trondheim, i forbindelse med VM-forberedelser og Møbelringen Cup. I kveld spilles den første av de to «seriefinalene» mellom Larvik og Byåsen.

Fikk aldri hvileI flere mesterskap var hun uten makker og lynvingen spilte mest av de norske landslagsjentene. Det er ikke helt ideelt, men Johansen var den eneste venstrekanten i troppen, og ble bare innimellom avlastet da en bakspiller ble sendt ut på sida.

Det blir slitasje av sånt, selv om det ikke akkurat så sånn ut da hun herjet og banket inn ni mål mot Russland i EM-finalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer