Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slåss om Beckham

David Beckham og Spania er bare ni dager unna en mulig løsning. 23. juni påstår Real Madrid at de skal i møte med United-stjernens rådgivere.

Møtet skal avholdes i Madrid dagen etter at den spanske serien er slutt. Dit kommer representanter fra SFX, Beckhams rådgiverfirma. Og Real skal være villig til å betale 350 millioner kroner, samt å gi superstjernen en årslønn på rundt 45 millioner kroner. På linje med de best betalte stjernene i klubben.

- Det fins ikoner i fotball, sier Real Madrids sportsdirektør Jorge Valdano.

- David Beckham er en av dem.

Valg i morgen

I Barcelona sitter presidentkandidat Joan Laporta rolig tilbakelent. I morgen blir han trolig valgt til Barcelonas neste president. Han påstår at han er helt ubekymret over Real Madrids interesse for Beckham.

- Jeg har gjort ting korrekt etter FIFAs direktiver, sier Laporta.

- Avtalen med Beckham er vår, og hvis Real også er interessert, må de snakke med oss.

Hans sterkeste rival til presidentjobben, Josep Martinez-Rovira, gjør hva han kan for å la Barcelona-fansen forstå at David Beckham ikke kommer til klubben.

- Beckham har allerede et hus i Madrid, og er på utkikk etter skole til barna sine, sier Martinez-Rovira. Men Laporta bare fnyser tilbake, han er sikker på at Englands kaptein vil spille på Nou Camp til høsten.

- Han (Beckham) kan se etter hus, skole og/eller hva han ønsker, men avtalen mellom klubbene er blokkert, fordi Manchester United har gitt oss førsteopsjon, sier Laporta.

Fantastisk by

Den spanske sportsavisa Marca mener å vite at Beckham helt sikkert blir Real Madrid-spiller. Avisa var også først ute med nyhetene om at Zinedine Zidane og Ronaldo var på vei til klubben. Og fikk rett.

Real-spiller Steve McManaman tror Beckham vil velge Real framfor Barcelona om han velger Spania. Men blir Laporta valgt til klubbpresident i morgen, er ikke han i tvil om utfallet.

- Vi har en fantastisk by, og det vil være veldig bra hvis alle katelanere hjelper oss med å få Beckham til klubben, sier Laporta.

- Madrid har ingen avtale med spilleren, mens vi har mange muligheter.

VIL VEKK: David Beckham og sir Alex Ferguson skal ikke ha snakket sammen på to måneder. United-sjefen liker angivelig ikke sirkuset rundt sin største stjerne. Nå vil Beckham bort fra benketilværelsen i United - for enhver pris.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media