Slåss om Zlatan

Nå slenger Chelsea seg med i kampen.

Først Real Madrid, nå Chelsea – toppklubbene står i kø for å sikre seg den kontroversielle svenske fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic.

Det er den italienske avisen Virgillo som skriver at styrelederen i Chelsea, Peter Kenyon, har sendt en agent til Torino for å diskutere svensken med Juventus-ledelsen.

Tidligere har Zlatans agent Mino Raiola fortalt at Real Madrid er interessert i svensken. Nå er neste rykte rundt Zlatan Chelsea.

Juventus-trener Fabio Capello har uttalt at han ikke vil kvitte seg med svensken selv om det har vært vel mye oppstyr rundt ham i det siste.

Bare i den siste uken har han havnet i slåsskamp med en lagkamerat på trening, mens han ble utvist etter 18 minutter i onsdagens cupkamp mot Roma.

Capello uttalte etter den kampen at alle var ute etter å provosere svensken, at det var systematisk forfølgelse mot Zlatan og at han ikke kommer til å bøtelegge ham.

Zlatan har scoret 19 mål på 55 Serie-A-kamper siden overgangen fra Ajax sommeren 2004. (ANB)

ETTERTRAKTET: Svenske Zlatan Ibrahimovic følges nå av både Real Madrid og Chelsea - to av verdens kanskje mest kjøpehungrige klubber.
MEKTIGE MENN: Chelseas styreleder Peter Kenyon (t.v.) skal ha sendt en agent til Italia for å se på Zlatan. Hvis han blir imponert, kan Josè Mourinho kanskje legge svensken til på telefonlista over spillerstallen?