Zlatko Tripic med hat-trick da Viking vant 5-4

Slåss på trening tidligere i uka - svarte med hat-trick i dag

Den tidligere Molde- og Start-spilleren satte inn tre scoringer i det høydramatiske møtet med Ullensaker/Kisa søndag.

SVARTE PÅ TILTALE: Zlatko Tripic med tre scoringer mot Ullensaker/Kisa etter en trøblete uke. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
SVARTE PÅ TILTALE: Zlatko Tripic med tre scoringer mot Ullensaker/Kisa etter en trøblete uke. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladte.no): Viking-spilleren Zlatko Tripic har hatt en krevende uke. For to dager siden havnet han i basketak med lagkamerat Tord Salte på fredagens trening. Ifølge Stavanger Aftenblad startet basketaket med en stygg takling fra unggutten på den tidligere Molde- og Start-spilleren.

Situasjonen eskalerte og det endte med at Tripic sendte av gårde to slag som traff Salte i ansiktet. Lagkameratene måtte gå imellom for å skille de to.

Senere samme dag hadde Tripic og Salte skværet opp.

Til tross for bråket på trening var de begge å finne i Bjarne Berntsens kamptropp i dagens bortemøte med Ullensaker/Kisa søndag.

Svarte på tiltale

Tripic fikk være med fra start, og brukte ikke mange minutter på å presentere seg. Han satte inn Vikings andre scoring for dagen etter 26 minutter, før han igjen var på farten like før pause og satte kontant inn 4-1.

Tripic fullførte hat-tricket sitt i det han satte inn 5-1 bare minutter etter pause. Da så det ut til å gå mot tre enkle poeng for Viking. Sånn ble det derimot ikke.

Høydramatiske sluttminutter

På stillinga 5-1, fulgte en rolig halvtime på Jessheim stadion. Men da 82. minutter var passert satte hjemmelaget i gang en real sluttspurt. Nikolay Solberg satte to raske på to minutter, før Ole Andreas Nesset virkelig tente et håp da han satte inn 4-5 på overtid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer