Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Zlatko Tripic med hat-trick da Viking vant 5-4

Slåss på trening tidligere i uka - svarte med hat-trick i dag

Den tidligere Molde- og Start-spilleren satte inn tre scoringer i det høydramatiske møtet med Ullensaker/Kisa søndag.

SVARTE PÅ TILTALE: Zlatko Tripic med tre scoringer mot Ullensaker/Kisa etter en trøblete uke. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
SVARTE PÅ TILTALE: Zlatko Tripic med tre scoringer mot Ullensaker/Kisa etter en trøblete uke. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladte.no): Viking-spilleren Zlatko Tripic har hatt en krevende uke. For to dager siden havnet han i basketak med lagkamerat Tord Salte på fredagens trening. Ifølge Stavanger Aftenblad startet basketaket med en stygg takling fra unggutten på den tidligere Molde- og Start-spilleren.

Situasjonen eskalerte og det endte med at Tripic sendte av gårde to slag som traff Salte i ansiktet. Lagkameratene måtte gå imellom for å skille de to.

Senere samme dag hadde Tripic og Salte skværet opp.

Til tross for bråket på trening var de begge å finne i Bjarne Berntsens kamptropp i dagens bortemøte med Ullensaker/Kisa søndag.

Svarte på tiltale

Tripic fikk være med fra start, og brukte ikke mange minutter på å presentere seg. Han satte inn Vikings andre scoring for dagen etter 26 minutter, før han igjen var på farten like før pause og satte kontant inn 4-1.

Tripic fullførte hat-tricket sitt i det han satte inn 5-1 bare minutter etter pause. Da så det ut til å gå mot tre enkle poeng for Viking. Sånn ble det derimot ikke.

Høydramatiske sluttminutter

På stillinga 5-1, fulgte en rolig halvtime på Jessheim stadion. Men da 82. minutter var passert satte hjemmelaget i gang en real sluttspurt. Nikolay Solberg satte to raske på to minutter, før Ole Andreas Nesset virkelig tente et håp da han satte inn 4-5 på overtid.

Hjemmelaget presset på for utligningen, men Viking og Bjarne Berntsen klarte i midlertid å holde unna, og påførte hjemmelaget sesongens første tap.

Laget fra Rogaland står nå med tolv poeng.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media