Slåsskamp på Brann-trening

Winters tente etter takling fra Sigurdsson.

(Dagbladet.no): Sommerferien er over for de fleste spillerne i Tippeligaen. Det var imidlertid ikke bare gjensynsglede å spore da serieleder Brann gjenopptok fellestreningen mandag.

Etter en oppvarming som var litt for bedagelig etter Mons Ivar Mjeldes smak, krevde han mer tenning da Brann-spillerne ble delt inn i timannslag.

Midtstopper Kristjan Sigurdsson tok ham på ordet.

Sparket og dyttet

Islendingen, som har vært blant Tippeligaens beste spillerne så langt denne sesongen, tok rennafart og ga Winters et ublidt møte med den regnvåte gressmatta på Stadion nesten før Mjelde hadde satt spillet i gang.

Slikt gjør man ikke ustraffet mot en temperamentsfull skotte.

Ifølge bt.no spratt en illsint Winters opp og stilte seg helt opp i ansiktet på Sigurdsson.

Det utløste både dytting og spark fra begge parter, før lagkamerater og keepertrener Dan Riisnæs gikk imellom og skilte de to kamphanene.

Slåsskamp på Brann-trening

Venner igjen

Etterpå var Robbie Winters blant de beste på hele treninga, mener Mjelde.

- Vi skal ha tenning og må regne med at det smeller litt. Etter den situasjonen var jo Robbie en av de beste. Noen ganger kan det være slike ting som skal til, sier han til bt.no.

Sigurdsson fikk et vennskapelig håndtrykk av Winters da begge hadde fått kjølt seg ned etter treninga.

- Vi blir alltid venner igjen etterpå. Ellers hadde jo hele gjengen hatet hverandre, sier han.

<B>KNALLHARD:</B> Mons Ivar Mjelde ba om mer tenning, og Kristjan Sigurdsson er lojal når sjefen snakker. Dermed satte han inn en knallhard takling på Robbie Winters.
<B>HISSIG:</B> Robbie Winters og Martin Andresen er kjent for sitt temperament. På mandagens Brann-trening sloss Winters med Kristjan Sigurdsson. På bildet er det Vidar Riseth som blir skjelt ut.