Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slått ned

Morten Gamst Pedersen ble slått rett i bakken av Manchester Citys Danny Mills. Dommeren reagerte ikke.

Episoden skjedde et stykke ut i andreomgang i den målløse kampen. Blackburns norske venstrekant Morten Gamst Pedersen løp parallelt med oppasser Danny Mills i retning av eget mål, omtrent på midtstreken.

Da Mills ikke kom seg forbi vadsøværingen like glatt som han ønsket, fant han like godt ut at han skulle lange ut et slag. Til tross for at opptrinnet skjedde få meter unna dommer Martin Atkinson, gikk spillet videre.

-  Er i live

-  Jeg er jo i live, og det er jeg glad for, sier Morten Gamst Pedersen til Dagbladet.

-  Det var en skikkelig smell, men det går greit nå.

Mills har gjennom hele karrieren hatt en tendens til å havne i bråk. I går skjedde det utenfor dommernes synsfelt, men Citys høyreback bør ikke føle seg for sikker. Dersom saken tas videre, vil FA se de samme videobildene som alle andre. Og de viser en venstrehook som gikk rett inn.

Gamsten vil ikke mene noe:

-  Rart

-  Dommeren dømmer. Men det var litt rart at jeg ikke fikk frispark engang, sier 24-åringen.

Kampen på City of Manchester Stadium var ellers jevnspilt.

-  Resultatmessig var det bra for oss - City er jo et godt lag. Men vi dominerte fullstendig i 1. omgang. Etter pause ble det jevnere, konstaterer Gamsten, som spilte 90 minutter og hadde flere frekke dragninger mot Mills.

Det er farlig, det.

SLÅTT NED: Blackburns Morten Gamst Pedersen ligger utslått i gresset på City of Manchester Stadium etter meget tøff behandling fra City-spiller Danny Mills. Lagkamerat Robbie Savage og dommer Martin Atkinson ser bekymret på nordmannen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling