Slått ut av sykdom

Bare én frisk kombinertløper dagen før lagkonkurransen.

PRAGELATO/OSLO(Dagbladet.no:) - I øyeblikket er det bare Håvard Klemetsen som er frisk.

Kombinerttrener Frode Moen har nedslående nyheter før morgendagens lagkonkurranse hvor Norge på forhånd var blant de største favorittene.

Magnus Moan har feber, Petter Tande er forkjølet og Ola Morten Græsli er attpåtil flyttet i isolat.

Græsli skal være den som er hardest rammet, men var også den som på forhånd var mest usikker på en plass på laget.

- Kristian Hammer, Tande og Klemetsen prøvde seg i hoppbakken i dag, Magnus Moan har ligget hjemme med feber siden i natt, forteller Moen til Dagbladet.no.


Ser det an
- Sånn som det ser ut nå, har vi ingen andre alternativer enn å håpe på at det går bra og vi kan starte lagkonkurransen i morgen, sier Moen.

- Vi må se positivt på det, og prøve å ta ett og ett hopp - ett og ett stavtak.

Treneren vil helst ikke snakke om hvordan Norges sjanser er i morgendagens konkurranse, med storparten av laget på sykestua.

IKKE I FORM: Magnus Moan og Petter Tande er to av kombinertløperne som var for syke til å trene for fullt i dag. Og i morgen er det lagkonkurranse. Foto: Scanpix
IKKE I FORM: Magnus Moan og Petter Tande er to av kombinertløperne som var for syke til å trene for fullt i dag. Og i morgen er det lagkonkurranse. Foto: Scanpix Vis mer

- Det gidder jeg ikke å spekulere i, nå må vi bare sørge for å få fire løpere friske nok til å prestere i morgen, kommenterer Frode Moen kort.

• Klarer Liv Grete Skjelbreid Poiree å riste av seg skuffelsen og ta OL-gull?
Hva mener du? Send en e-post til
minmening@dagbladet.no