Dallas Stars ute av Stanley cup

Slått ut etter overtidsdrama

Sluttspillseventyret er over for Mats Zuccarello og Dallas Stars.

SCORET: Men til ingen nytte. Mats Zuccarello og Dallas Stars er ute av Stanley cup. Foto: Jeff Curry-USA TODAY Sports
SCORET: Men til ingen nytte. Mats Zuccarello og Dallas Stars er ute av Stanley cup. Foto: Jeff Curry-USA TODAY Sports Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mats Zuccarello scoret Dallas Stars' eneste mål da de tapte 1-2 på overtid mot St. Louis Blues i den siste og avgjørende kampen i kvartfinaleserien i NHL.

Det var vinn eller forsvinn for Dallas Stars da de møtte St. Louis Blues i den sjuende kampen i kvartfinaleserien på borteis tirsdag.

Med stillingen 1-1 i de ordinære spilleminuttene, endte kampen til forlengning. Etter to perioder med overtid, ble kampen avgjort med en scoring fra hjemmelaget.

Zucca med scoring

I tirsdagens kamp var det hjemmelaget Blues' som puttet første mål, signert Vince Dunn etter 13 minutter. Ledelsen til Blues varte ikke lenge, for om lag to minutter senere traff pucken dommeren og havnet hos Mats Zuccarello, som utlignet til 1-1, ifølge VG.

Etter første pauseprat ble ingen sjanser omgjort til mål. Alt var dermed opp til de neste 20 minuttene i tredje periode, men heller ikke da ble noen nettkjenninger og kampen gikk til overtid. Overtidsdramaet var dermed et faktum.

I første overtidsperiode ble det heller ikke mål. Det kom til slutt i den andre perioden, da Pat Maroon satte den avgjørende scoringen og sendte Blues til semifinaleserien i NHL. Dermed vant Blues 4-3 sammenlagt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer