Slått ut

Jarl Magnus Riiber (24) var ikke til stede da kombinertlandslagene ble presentert i ettermiddag. - Nå er det ikke isolasjonshotell og corona. Men han har 40 i feber, sier sportssjef Ivar Stuan.

SYK: Jarl Magnus Riiber ble tatt av corona under OL (bildet). Nå er han syk igjen, denne gang med 40 i feber. Foto: Teams / NTB
SYK: Jarl Magnus Riiber ble tatt av corona under OL (bildet). Nå er han syk igjen, denne gang med 40 i feber. Foto: Teams / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SKØYEN (Dagbladet): Kombinertlandslagene for kvinner og menn ble presentert på Skøyen i Oslo i ettermiddag. Det skjedde hos sponsoren Craft, men den største stjerna var ikke til stede - Jarl Magnus Riiber.

- Han er hjemme med 40 i feber og ligger og svetter. Han fikk en skikkelig reaksjon. Dessverre er han ikke her i dag, forteller sportssjef Ivar Stuan til Dagbladet.

Han forsikrer at Riiber er ute av spill for kort tid. OL ble et kjempedrama da han testet positivt for corona ved ankomst Beijing. Omtrent alt gikk i vasken. Men det er ikke snakk om coronasykdom denne gang.

- Han var på markedsdager i helga og var med på en fotosesjon i går. Vi spiste også en sponsormiddag. Han kjente nok litt på det, men er i veldig godt humør. Han har fått trent ganske bra i deler av april, understreker Stuan.

Riiber er allerede en legende, bare 24 år. I vinter gikk han forbi Hannu Manninen fra Finland som hadde 48 seirer i verdenscupen. Oslo-gutten har nå rekorden med 49 seirer.

- Det er helt magisk, sier Stuan, som elsker å snakke om sin stjerneelev.

- Da han kom inn på laget i 2016, siktet han seg inn mot Manninen og Eric Frenzel (43 seirer i verdenscupen). Nå begynner vi å snakke åpent om 100 verdenscupseirer langt der framme. Det er langt fram dit. Men det var langt fram til 49 seirer også.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer