Sleit etter gjennombruddet: - Det ble for mye

Frida Karlsson fikk det tøft etter den voldsomme suksessen i skisporet forrige sesong, men er nå tilbake for fullt med det svenske landslaget.

POPULÆR: Frida Karlsson ble en yndling over natta da hun tok langrennssporten med storm forrige vinter. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
POPULÆR: Frida Karlsson ble en yndling over natta da hun tok langrennssporten med storm forrige vinter. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det hadde lenge vært snakk om at Sverige hadde fått opp et nytt kvinnelig talent i verdensklasse i skisporet allerede før forrige sesong. Og Frida Karlsson var vinterens store gjennombrudd i langrennssporet.

Under vinterens verdensmesterskap i Seefeld imponerte hun stort og var en viktig bidragsyter da Sverige tok gullet på stafetten og sjokkerte med sølv på 10 kilometer klassisk.

Det førte naturlig nok til en voldsom interesse fra publikum og media for den svenske jenta som fylte 20 år for et par dager siden.

Satte høye krav

I et nytt intervju med svenske Expressen forklarer Karlsson at oppmerksomheten ble i største laget, særlig etter sesongen var over.

- Det har vært litt … nytt, det vil jeg si. Jeg har gode folk rundt meg som hjelper meg, men … det var vanskelig fordøye det jeg hadde gjort underveis i sesongen. Jeg tok kanskje ikke så lang pause som jeg hadde behøvd i vår for å lande helt. Midt i alt det flyttet jeg også. Det ble rett og slett for mye, sier skistjernen til avisa.

- Men nå i det siste har alt fungert mye bedre, forsikrer Karlsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer