Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sleivtreff på trening havner i retten

Supporter krever erstatning av Sunderland.

ØVELSE GJØR MESTER: Djibril Cisse kan neppe klandres for å terpe avslutninger på treningsfeltet. En Sunderland-supporter som kikket på en av treningene vil likevel ha penger, etter en av franskmannens avslutninger slo ham bevisstløs og påførte ham skader. Foto:   (AP Photo/Scott Heppell)
ØVELSE GJØR MESTER: Djibril Cisse kan neppe klandres for å terpe avslutninger på treningsfeltet. En Sunderland-supporter som kikket på en av treningene vil likevel ha penger, etter en av franskmannens avslutninger slo ham bevisstløs og påførte ham skader. Foto: (AP Photo/Scott Heppell) Vis mer

(Dagbladet): For å bli en god spiss er det gjerne avgjørende å sette av en del timer til å terpe skudd på treningsfeltet.

Det innebærer naturligvis også enkelte sleivtreff, men det hører definitivt til sjeldenhetene at de ender opp i rettsapparatet.

Nå forbereder imidlertid Sunderland seg på å møte en av sine egne supportere i retten, etter at franske Djibril Cisse kom i skade for å treffe vedkommende med en ball ute av kurs.

Supporteren skal ha mistet bevisstheten og fått helseproblemer i etterkant av episoden.

Det var på et radioprogram på BBC, der styreformann Niall Quinn svarte på innringernes spørsmål, at saken ble kjent. Da Quinn ble spurt om Sunderland vil tillate supportere å se laget sitt på trening slik som før svarte han:

- Vi hadde en supporter som fikk en stygg skade. Jeg tror det var Djibril Cisse som bommet på et skudd fra 20 yards (drøye 18 meter). Jeg fleiper med det nå, men det slo ut en supporter. Det var ganske alvorlig. Den personen er i ferd med å saksøke oss nå, sier han ifølge The Guardian.

Episoden stammer fra noen år tilbake, for Cisse var der bare på lån mellom 2008 og 2009. I den perioden scoret han 11 ganger.

Nå spiller han for greske Panathinaikos med god suksess.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media