Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Møtte Ivanka Trump

Slettet selfie med Ivanka Trump: - Jeg orket ikke alt hatet

Den amerikanske bobkjøreren Lauren Gibbs ønsket ikke å være en plattform for hatmeldinger.

FIKK KRITIKK: Lauren Gibbs har fått mye kjeft på sosiale medier etter at hun delte et møte med Ivanka Trump i Pyeongchang. Foto: NTB Scanpix/ The Canadian Press/Jonathan Hayward
FIKK KRITIKK: Lauren Gibbs har fått mye kjeft på sosiale medier etter at hun delte et møte med Ivanka Trump i Pyeongchang. Foto: NTB Scanpix/ The Canadian Press/Jonathan Hayward Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den amerikanske bobkjøreren Lauren Gibbs tok en selfie med presidentdatteren og spesialrådgiveren til presidenten, Ivanka Trump, og pressesekretæren Sarah Huckabee Sanders på tribunen i Pyeongchang. Selfien valgte hun å dele med sine følgere på Twitter.

SELFIE: Gibbs tok en selfie med Ivanka Trump og Sarah Huckabee Sanders. Foto: Lauren Gibbs/Twitter
SELFIE: Gibbs tok en selfie med Ivanka Trump og Sarah Huckabee Sanders. Foto: Lauren Gibbs/Twitter Vis mer

Under bildet hadde Gibbs skrevet:

«Det er viktig å huske at vi ikke trenger å være enige om alt for å komme overens, være høflige mot hverandre og ha det hyggelig i hverandres selskap. Det var en glede å treffe dere begge.»

Bobkjøreren tok sølv i toerbob sammen med Elana Meyers Taylor, men det var ikke for prestasjonene i mesterskapet at Gibbs fikk mye oppmerksomhet på internett denne uka.

Nå har Gibbs sett seg nødt til å slette tweeten etter hatmeldinger på det sosiale mediet.

​Det skriver Huffington Post.

33-åringen fra Los Angeles ble blant annnet anklaget for å støtte politikken til det Hvite hus og fikk også mye kritikk for å ha latt Ivanka Trump få ha på seg sølvmedaljen Gibbs vant.

På Twitter måtte Gibbs forsvare fotografiet og sa at hun kun oppførte seg slik «hun selv hadde ønsket å bli behandlet», og at hun ønsket å dele hele sin olympiske opplevelse, noe Trump og Sanders var en del av.

Etter å ha slettet tweeten kom enda en klagestorm mot Gibbs. Nå mente mange at Gibbs hadde blitt presset av liberale krefter for å slette selfien.

På tirsdag sa Gibbs at hun hadde slettet tweeten fordi hun var lei av «alt hatet som ble kastet fram og tilbake.»

- Bildet ga folk muligheten til å spre hat mot hverandre, noe som knuste hjertet mitt. Jeg tror fortsatt på det jeg skrev. Jeg ønsker ikke å være en plattform for andre mennesker til å være onde mot hverandre.

FÅR KRITIKK: Ivanka Trump får krass kritikk etter at hun ikke ønsket å svare på spørsmål om anklagene om trakassering mot president Donald Trump. Video: NBC / CNN Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!