<strong>UTVIST OG TO SELVMÅL:</strong> Shane Duffys marerittkamp mot Cardiff kom på toppen av en forferdelig uke. Foto: NTB Scanpix
UTVIST OG TO SELVMÅL: Shane Duffys marerittkamp mot Cardiff kom på toppen av en forferdelig uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slettet Twitter etter lørdagens fadese. I dag scoret han to selvmål, men ting skulle bli enda verre

Marerittet har ingen ende for Shane Duffy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Cardiff - Blackburn 2-1

(Dagbladet): Det så ut til å bli en god sommer for Shane Duffy (24).

Den irske landslagsspilleren var med på å slå Italia i siste gruppespillkamp i EM. I åttedelsfinalen møtte de vertsnasjonen Frankrike, ledet lenge og hadde favorittene i kne.

For en sommer og for en sesong det kunne bli.

EM-syndebukk

Så gikk det galt. Antoine Griezmann startet det franske comebacket, før Duffy endte opp med å bli utvist i forsøket på å stoppe den franske spissen. Duffy måtte forlate banen med skam. Irland kollapset. EM var over.

Ja, ja. Ny sesong og nye muligheter, tenkte han.

På lørdag møtte Blackburn og Duffy Wigan. Det gikk alt annet enn bra. Duffy scoret selvmål i 0-3-tapet. Dagen etter, på søndag, slettet han sin egen Twitter-konto grunnet massiv kritikk.

Med et håp om mer fokus på det sportslig og revansje, gikk 24-åringen inn i kveldens oppgjør mot Cardiff med friskt mot.

Nytt mareritt

Motet forsvant imidlertid raskt.

Allerede etter 14 minutter mot waliserne scoret han et nytt selvmål. Seks minutter senere kom selvmål nummer to i kampen, nok en gang signert iren. Dermed var han oppe i tre selvmål i løpet av de siste 47 minuttene han hadde spilt.

Frustrasjonen var stor. Blackburn reduserte likevel til 1-2 ved Daniel Graham. Duffy ville bidra til snuoperasjonen, men havnet nok i gang i det negative søkelyset. På overtid fikk han sitt andre gule kort og ble utvist. Fiaskoen var fulkommen.

Marerittet ser aldri ut til å ende for Shane Duffy.

<strong>UTVIST:</strong> Shane Duffy (24) ble utvist også i EM-åttedelsfinalen mot Frankrike. Her får han trøst av Olivier Giroud. Foto: NTB Scanpix
UTVIST: Shane Duffy (24) ble utvist også i EM-åttedelsfinalen mot Frankrike. Her får han trøst av Olivier Giroud. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer