Slik åpner Boasson Hagen 2015-sesongen for MTN-Qhubeka

Hovedmålet er Paris-Roubaix.

KJENTE RITT Edvald Boasson Hagen har ikke valgt seg noen nye ritt i oppkjøringen mot Paris-Roubaix neste år. Han må imidlertid reise ut av Europa for å optimalisere oppladningen til klassikerseseongen. FOTO: MTN-Qhubeka
KJENTE RITT Edvald Boasson Hagen har ikke valgt seg noen nye ritt i oppkjøringen mot Paris-Roubaix neste år. Han må imidlertid reise ut av Europa for å optimalisere oppladningen til klassikerseseongen. FOTO: MTN-Qhubeka Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Endagsrittene på Mallorca, Tour of Qatar, Tour of Oman og Omloop Het Nieuwsblad.

Slik åpner Edvald Boasson Hagen 2015-sesongen for sin nye arbeidsgiver, MTN-Qhubeka.

Programmet skiller seg noe fra det 27-åringen hadde hos Sky denne sesongen. Da valgte man å kutte ut reiser utenfor Europa, og i etterkant av Mallorca ble Ruta del Sol løsningen.

Det er sportsdirektør Jens Zemke som har satt opp programmet etter samtaler med nordmannen under treningsleiren i Sør-Afrika i forrige uke.

Første hovedmål er Paris-Roubaix 48-åringen fra Wiesbaden styrer laget under vårklassikerne, og var også sjef for Gabriel Rasch i Cervélo TestTeam.

- Han er en kjempebra fyr. Han var en ganske brukbar ryttere selv og har også erfaring som leder innenfor damesykling, sier Rasch til procycling.no.

Som i de foregående sesongene er Paris-Roubaix satt på toppen av ønskelisten til nordmannen - men utenfor WorldTouren er laget avhengig av invitasjon for å komme med der.

I 2015 blir også Tour de France (avhenger også av invitasjon) og VM i Richmond, Virginia store mål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer