TRADISJON:  Ifølge lagkameratene har Konstantin Igropulu gjort en vane av å ta med nye pokalen på en fotoshoot. Foto:Konstatin Igropulus / igrok35official / Instagram
TRADISJON: Ifølge lagkameratene har Konstantin Igropulu gjort en vane av å ta med nye pokalen på en fotoshoot. Foto:Konstatin Igropulus / igrok35official / InstagramVis mer

Slik avsluttet Konstantin karrieren i den tyske klubben

«Tillat meg å presentere vinneren i EHC-cupen»

(Dagbladet): - Konstantin er mye i  sosiale medier. Han liker å pynte seg og ta bilder.

Lagkamerat Fredrik Petersen bare flirer til Expressen når han får spørsmål om Konstantin Igropulos bilde på Instagram. Den russiske håndballspilleren tok det helt ut etter Füsche Berlin hadde sikret seieren i EHF-cupen etter å ha beseiret Hamburg i finalen.

Nakenbilde I garderoben kledde han seg naken, plasserte pokalen mellom beina og ba en lagkamerat forevige øyeblikket.  Og etterpå delte han det selvfølgelig på sosiale medier. 

- Unnskyld, men en gang i året må jeg legge ut et nakenbilde. Det her blir en bra tradisjon, skrev russeren og la til:

- Tillat meg å presentere vinneren av EHF-cupen.

Perfekt avslutning Kanskje var årets bilde spesielt for Igropulo. Russeren får nemlig ikke fortsette i Füsche Berlin, og cupfinalen var hans siste kamp i klubben.

Lagkamerat Fredrik Petersen unnet russeren gledesscenene:

- Han hadde en liknende bilde da vi vant cupen i fjor. Bare med et annet trofe. Konstantin fikk ikke nye kontrakt med klubben, men dette var en perfekt avslutning. Han var glad, sier Petersen til Expressen.