- TRODDE DET SKULLE GÅ GREIT: - Han sa bilen var på vei, og da ble jeg glad og fornøyd igjen. Selv om jeg hadde vært mistenksom begynte jeg å tro at det skulle gå greit, sa Carew, ifølge nyhetsbyrået PA. Bildet er tatt i forbindelse med et intervju før Champions League-finalen i  2000, etter at Valencia-proffen hadde vært i  butikken og kjøpt en Porsche
 911 Turbo med 420 hestekrefter til 2,1 millioner.

Foto: Morten Pedersen. 
Foto: MORTEN PEDERSEN
- TRODDE DET SKULLE GÅ GREIT: - Han sa bilen var på vei, og da ble jeg glad og fornøyd igjen. Selv om jeg hadde vært mistenksom begynte jeg å tro at det skulle gå greit, sa Carew, ifølge nyhetsbyrået PA. Bildet er tatt i forbindelse med et intervju før Champions League-finalen i 2000, etter at Valencia-proffen hadde vært i butikken og kjøpt en Porsche 911 Turbo med 420 hestekrefter til 2,1 millioner. Foto: Morten Pedersen. Foto: MORTEN PEDERSEN Vis mer

Slik ble Carew lurt for over to millioner kroner

Gikk på to Porsche-bløffer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): John Carew vitnet i dag i saken mot 43 år gamle Richard Esprit, som i Birmingham Crown Court står tiltalt for totalt fem tilfeller av svindel og tyveri.

Nordmannen mener seg lurt for totalt 250 000 pund, nesten to og en halv millioner kroner, i forbindelse med kjøpet av en Porsche Cayenne Gemballa og en Porsche 997.

Carew forklarte at den første bilen aldri ble levert som lovet, mens den andre allerede var registrert på en tredjepart da han selv forsøkte å registrere den.

Carew hevder han opprinnelig ble forespeilet åtte måneders ventetid på bilen, som han ønsket skulle være hvit med leppestiftrødt interiør. I mellomtiden fikset Esprit ham en svart Porsche Cayenne Gemballa, som han skulle få bruke gratis.

- Det lurte meg til å stole på ham, forklarte Carew.
 
Villa-spissen ble mistenksom da Esprit sluttet å svare på henvendelser. På vårparten i 2008 møttes de likevel på Dorchester Hotel i London - der Carew fikk forsikringer om at alt var i orden.

- Han sa bilen var på vei, og da ble jeg glad og fornøyd igjen. Selv om jeg hadde vært mistenksom begynte jeg å tro at det skulle gå greit, sa Carew, ifølge nyhetsbyrået AP.

- Da jeg dro til Norge, fikk jeg ikke kontakt med Esprit. Jeg prøvde flere ganger, men til slutt ga jeg opp. Det virker som om både bilen og Esprit bare forsvant.

Esprit nekter straffeskyld på samtlige tiltalepunkter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer