Slik ble Deila-motstander straffet før cupmøte

«Likte treningen i bare lue og skjerf».

KLAR FOR CUPKAMP: Celtic møter Partick Thistle i den skotske ligacupen i kveld. Slik ladet Partick Thistle-spiller Jake Carroll opp til kampen. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR CUPKAMP: Celtic møter Partick Thistle i den skotske ligacupen i kveld. Slik ladet Partick Thistle-spiller Jake Carroll opp til kampen. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Celtic møter Partick Thistle til kvartfinale i den skotske ligacupen i kveld.

Kampen spilles på mektige Celtic Park i Glasgow, og oppladningen til kampen var av den spesielle sorten for Partick Thistle-spiller Jake Carroll (23).

På lagets siste trening måtte forsvarsspilleren trene i en heldekkende drakt med muskelmotiver.

«Jeg likte treningen i bare lue og skjerf», skriver Carroll på Twitter.


Spilleren har selv lagt ved bilder av seg selv iført det spesielle treningsantrekket.

- Dårligst Ifølge Daily Mail måtte Carroll trene i «onepiece» som straff fordi han har vært den dårligste spilleren på lagets treninger. 23-åringen er for øvrig irsk statsborger og er lånt ut fra engelske Huddersfield Town.

Partick Thistle er nummer åtte i den skotske eliteserien og hjemmelaget Celtic er store favoritter før kveldens oppgjør. Men det har ikke gått på skinner for Celtic i ligacupen de siste åra.

Laget har ikke vunnet ligacupen siden 2008/2009-sesongen.

- Dette er det første trofeet vi kan ta denne sesongen, og det er viktig for både meg og hele klubben at vi gjør alt vi kan for å vinne, sa Deila før kampen, ifølge NTB.

- Dette er én av tre pokaler vi kan vinne her i Skottland, og skal vi klare det, sa Deila.

Fire titler En av spillerne som virkelig er i form er svenske John Guidetti. Spissen er på lån fra Manchester City. Han mener den skotske storklubben kan ta fire titler - inkludert Europa League.

- Jeg vil vinne fire titler, så jeg må fokusere på hver eneste kamp. Fire titler er hundre prosent mulig. Det merkes godt at vi nå har fått tilbake spillere som Mikael Lustig, Charlie Mulgrew og Kris Commons fra skade, sa Guidetti.

PS: Celtic - Partick Thistle FC starter klokka 20.45.