Annonsørinnhold

Slik blir du en bedre tipper på ti minutter

Dagens enkleste tips.

Spillerkort må du ha: Men du trenger ikke gå til kiosken for å levere oddskupongene. Det er enklere hjemme, og du øker vinnermulighetene med et utvidet spilletilbud. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet.
Spillerkort må du ha: Men du trenger ikke gå til kiosken for å levere oddskupongene. Det er enklere hjemme, og du øker vinnermulighetene med et utvidet spilletilbud. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i denne oddsbloggen.

Om du fortsatt ikke har blitt web- eller mobilspiller hos Norsk Tipping er det på tide å bli det.

Ikke fordi en tur i kiosken ikke er hyggelig, men fordi du får tilgang til langt flere spilleobjekter på Langoddsen, og dermed også får større muligheter til å finne gode oddsspill.

Påsken som var er et godt eksempel. Mens papirprogrammet til Norsk Tipping utover påsken bare inneholdt få objekter, kunne web- og mobilspillerne boltre seg i et langt større utvalg. Det samme gjelder hver eneste uke, ikke minst i helgene hvor papirprogrammet er begrenset til 250 spilleobjekter, mens hundrevis flere er tilgjengelig for den «digitale oddsspilleren». Å utnytte disse er en del av strategien for mitt kontinuerlige overskuddsspill hos Norsk Tipping.

Leverer du spillene dine på Internett får du også langt flere systemmuligheter, og kan blant annet spille dobbel-, trippel- og firlingsystemer med opptil ti kamper; ikke at det er noe jeg anbefaler...

Samtidig slipper du å bevege deg ut av huset, og kan til og med levere spill direkte fra Dagbladets oddstipssider.

Slik spiller du via Internett
Alt spill hos Norsk Tipping forutsetter at du har et spillerkort. Har du ikke det er du nødt til å bestille det ved å klikke på denne lenken (åpnes i nytt vindu i nettleseren) og velge knappen «Har du ikke spillerkort? Bli kunde», nede til høyre. Da får du spillerkort og kortleser i posten innen kort tid. Du kan også få spillerkort hos din lokale kommisjonær.

Jeg forutsetter nå at du har spillerkort.

Skal du spille på Internett er det to måter å logge seg inn på hos Norsk Tipping.

Enten bruker du en kortleser, som du kan bestille gratis her. Velg knappen «Bestill gratis kortleser her», nede i midten. Denne må sendes i posten, og du må derfor vente litt med å spille. Merk; har du allerede en kortleser i din PC, kan du bruke denne.

Alternativt registrerer du et brukernavn og passord hos Norsk Tipping. Når du logger deg inn får du tilsendt en SMS med en lenke, og når du trykker på den er du innlogget automatisk, og kan tippe. Denne registreringen gjør du her, velg knappen «Registrer brukernavn og passord her», nede til venstre.

Dermed er du klar til å spille allerede i dag!

Slik spiller du via mobiltelefon eller nettbrett
Å bli mobilspiller er heller ikke rakettvitenskap. Alt du trenger er spillerkort (hvis ikke, se over) og en mobiltelefon med støtte for Java og GPRS, noe de aller fleste mobiltelefoner laget de siste to-tre årene har.

Deretter må du laste ned en enkel applikasjon, noe som enten kan gjøres via telefonen eller via Norsk Tippings nettsider for mobilspill. Der finner du også hjelp og mer informasjon, og kan sjekke om din telefon er klar for nettspill.  

Du kan være i gang på ti minutter, og da gjenstår det bare å finne ut hva du skal spille på. Der kan Dagbladet hjelpe deg med forhåndsanalyser og tips til en rekke kamper på Langoddsen hver eneste dag hele året rundt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer