MER JUBEL I PÅSKEN? Liverpool og Jordan Henderson møter Norwich på Carrow Road søndag. Det er bare en av toppkampene du kan få med deg i løpet av påsken. Foto: AP /Jon Super / NTB Scanpix
MER JUBEL I PÅSKEN? Liverpool og Jordan Henderson møter Norwich på Carrow Road søndag. Det er bare en av toppkampene du kan få med deg i løpet av påsken. Foto: AP /Jon Super / NTB ScanpixVis mer

Slik blir fotball-påsken på tv

Og nett.

(Dagbladet): Det er ikke alle som tar påskefri, og verdens fotballspillere tilhører kategorien sesongarbeidere som ikke får ferie. Til glede for de av oss som har tilgang til de beste kampene fra sofakroken, enten det er hjemme i stua eller på hytta.

Årets påske er nemlig spekket med høydepunkter fra forskjellige ligaer, og kampene har du tilgang til, enten via tv eller nettløsningene til de forskjellige tv-stasjonene.

Allerede i kveld skal Arsenal ta imot West Ham til London-derby klokka 20.45. Kampen går på TV 2 Premium og Sumo, og Arsenal må vinne skal de henge med Everton i kappløpet om den fjerde og siste tabellplassen som gir Champions League-sjanser.

Du følger den også i Dagbladets fotballstudio.

Toppkamper i fleng
Så kommer toppkampene på løpende bånd. I morgen er det toppoppgjør i Allsvenskan mellom Åge Hareides Malmø og Ørebro klokka 19. Hareides menn står med tre strake i innledningen, men gjester Ørebro som også er ubeseiret etter tre kamper.

Senere på kvelden møter Ruben Yttergård Jenssen og Kaiserslautern Bayern München i semifinalen i den tyske cupen, før Everton, Crystal Palace, Sunderland og Manchester City skal i ilden i Premier League.

Kvelden avsluttes med El Clasico på CMore i den spanske cupfinalen klokka 21.30.

PL-innspurt
Påskehelgen er som vanlig en veritabel kraftpakke fra Premier League, der samtlige topplag skal i aksjon før påsken er slutt. I spanske La Liga spiller både Atetico og Barcelona ligakamper i løpet av helgen. Og så er det selvfølgelig full runde i den hjemlige Tippeligaen mandag.

Alle kampene, og mange flere, følger du også minutt for minutt i Dagbladets fotballstudio.