Slik blir Hangeland og Riises Fulham-drakt det neste året

Ingen store kontroverser.

NY HABITT: John Arne Riise og Brede Hangeland har fått ny uniform for 2013/14-sesongen. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK / Skjermdump fra www.fulhamfc.com
NY HABITT: John Arne Riise og Brede Hangeland har fått ny uniform for 2013/14-sesongen. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK / Skjermdump fra www.fulhamfc.comVis mer

(Dagbladet): I disse «Silly Season»-dager er det også flere av Premier League-klubbene som lanserer sine drakter foran 2013/14-sesongen.

I dag slapp Fulham uniformene de stort sett vil bære til høsten, og med det også draktene vi får se Brede Hangeland og John Arne Riise i.

Fulham har ikke gjort noen dramatiske endringer fra habitten de bar i fjor, men den svarte kragen er mer dominerende enn på tidligere utgaver.

Den største endringen er kanskje klubbens hovedsponsor som nå er Marathon Bet.

Tross ny sponsor og dominerende krage, spørs det om Fulham-drakten kommer til å bli like omdiskutert som Liverpools bortedrakt tidligere i sommer.

Den vakte sterke reaksjoner hos mange av lagets tilhengere.

- Jeg bryr meg fryktelig, fryktelig sjelden om klesdesign, men bortedrakta for 2013/14 er totalt natta. Det må være kødd, skrev TV2-profil og Liverpool-fan Carsten Skjelbreid den gang.