Slik blir idrettsåret 2015

Mange godbiter å se fram til.

VM: Et av sommerens høydepunkter blir fotball-VM for kvinner i Canada, som spilles mellom 6. juni og 5. juli. Foto: JULIEN WARNAND / NTB scanpix
VM: Et av sommerens høydepunkter blir fotball-VM for kvinner i Canada, som spilles mellom 6. juni og 5. juli. Foto: JULIEN WARNAND / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det kommende sportsåret blir kanskje ikke like spektakulært som det forrige, men høydepunktene står i kø også i 2015. Blant annet skal norske utøvere kjempe om VM-gull i en rekke idretter.

Det skal mye til å toppe et år som inneholdt både fotball-VM for menn og vinter-OL. Men sportsåret 2015 er allerede kommet godt i gang.

Og som vanlig er, både startes og avsluttes det med konkurranser fra den tysk-østerrikske hoppuken.

Også i Tour de Ski har utøverne begynt å bevege på seg, men for skiidrettene kommer det store høydepunktet først noe senere i vinter:

VM i nordiske grener går av stabelen i svenske Falun fra 18. februar til 1. mars. Dessuten skal alpinistene kjøre verdensmesterskap i Colorado 2.-15. februar, mens skiskytterne gjør opp om sine medaljer i Kontiolahti måneden etter.

Sportssommer Innimellom alle de største mesterskapene konkurreres det i NM, verdenscup, eliteserier, klubbturneringer i fotball og håndball og mye, mye mer. Det blir med andre ord ikke kjedelig mens man venter på hvor fotballkometen Martin Ødegaard (16) bestemmer seg for å fortsette sin karriere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.