Fotball-VM for kvinner

Slik blir Norges vei til finalen

Knalltøff VM-trekning for kvinnelandslaget.

VM-KLARE: De norske jentene kunne juble for VM-deltakelse i september. Nå er det klart hvem de møter i gruppespillet. Foto: Terje Pedersen, NTB scanpix
VM-KLARE: De norske jentene kunne juble for VM-deltakelse i september. Nå er det klart hvem de møter i gruppespillet. Foto: Terje Pedersen, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Til sommeren arrangeres fotball-VM for kvinner for åttende gang, og for femte gang i turneringens historie er Norge med.

VM avholdes i Frankrike og sparkes i gang 7. juni. 52 kamper seinere skal det kåres en vinner 7. juli, og det er mange håpefulle som drømmer om å kunne løfte pokalen til slutt.

Canada, Chile, Kina, England, Frankrike, Tyskland, Italia, Jamaica, Japan, Sør-Korea, Nederland, New Zealand, Nigeria, Norge, Skottland, Sør-Afrika, Spania, Sverige, Thailand og USA er lagene som har kvalifisert seg til mesterskapet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer