Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Dagbladets tabelltips

Slik blir Premier League 2018/2019

Liverpool gjør kampen om ligagullet litt mer spennende enn forrige sesong. Og så er det jo interessant om José Mourinho overlever på Old Trafford.

STÅR MELLOM DISSE TO: Det er bare Jürgen Klopp og Liverpool som kan gjøre noe med Pep Guardiola og Manchester City, mener Dagbladet. Foto: AP Photo/Dave Thompson/NTB Scanpix
STÅR MELLOM DISSE TO: Det er bare Jürgen Klopp og Liverpool som kan gjøre noe med Pep Guardiola og Manchester City, mener Dagbladet. Foto: AP Photo/Dave Thompson/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SIST VI BEDREV øvelsen, på denne tida for et år siden, var det enkelt å sette Manchester City på toppen av tabelltipset 2017/2018. Det ga seg selv og var for oss som for alle andre en selvfølge.

Det er (nesten) like enkelt i år.

MEN IKKE LIKE selvfølgelig. For det første vinner ikke Manchester City Premier League 2018/2019 med 19 poeng. For det andre scorer de ikke 106 mål (+79) – 2,79 i snitt over de 38 seriekampene – og for det tredje samler de ikke 100 poeng. Men de vinner nok, som den første klubben til å forsvare en ligatittel siden Manchester United gjorde det i 2008 og 2009 (tre strake).

Post Sir Alex Ferguson setter vi pengene på at Pep Guardiola blir den første som klarer den bragden.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 ÅR

KUN I FEBRUAR

100 kr*

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 100 kr* år. Fornyes automatisk til 795,-/år

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr**

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr** uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

**Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?