Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slik blir RBK-spiss presentert i tysk avis

Aktuell for 1860 München. 

DEN NAKNE FAKTA: Den tyske storavisa Bild bretter ut Christian Gytkjær i dag. Han er aktuell for 1860 München. Foto: NTB Scanpix / Bild
DEN NAKNE FAKTA: Den tyske storavisa Bild bretter ut Christian Gytkjær i dag. Han er aktuell for 1860 München. Foto: NTB Scanpix / Bild Vis mer

Fjorårets toppscorer i Tippeligaen - Christian Gytkjær (26) - er på vei vekk fra Rosenborg. I går var han på treningsanlegget til 1860 München, som spiller i 2. Bundesliga.

«Löwen (kallenavnet til 1860) er heite på den nakne målmaskinen», skriver den tyske storavisa Bild i dag.

Avisa trykker et par bilder av Gytkjær der han figurerer i Adams drakt. Bildene har vært vist i Norge tidligere: På det ene står han med seriepokalen for 2016. Det andre bildet viser en naken Gytkjær bakfra der han poserer med to danske flagg.

1860-jakke

En overgang skal være veldig nær. At Gytkjær ble avbildet med en 1860-jakke i går, tyder på at forhandlingene går riktig vei.

LERKENDAL-HELT: Christian Gytkjær. Foto: Hans Arne Vedlog 
LERKENDAL-HELT: Christian Gytkjær. Foto: Hans Arne Vedlog  Vis mer

I løpet av det siste døgnet er det blitt spekulert i at 1860 er villig til å betale rundt 20 millioner kroner. Bild er litt mer behersket i sine kalkyler: Avisa skriver at dansken har en markedsverdi på rundt 11,5 millioner kroner.

19 mål

Gytkjær scoret 19 mål på 28 kamper for Rosenborg forrige sesong. Han kom fra Haugesund der han sørget for 81 mål fra 2013 til 2016.

1860 München ligger på 14. plass i 2. Bundesliga. Laget spiller hjemmekampene på Allianz-Arena, som også er hjemmebanen til Bayern München.

1860 ønsker desperat å unngå nedrykk. Gytkjær er åpenbart tenkt som en spiss som kan komme inn og få fart på angrepsspillet.

Rosenborg har de siste 14 dagene trent på Gran Canaria. Lørdag venter Ranheim i treningskamp i Abrahallen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling