Slik blir Real rikere av Ronaldo-kjøpet

Perez ikke bekymret for milliardgjeld.

TROR PÅ ØKT INNTJENING: Milliardutlegg til tross - Real Madrids president Florentino Perez, tror klubben bare vil øke i verdi.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/JAVIER SORIANO.
TROR PÅ ØKT INNTJENING: Milliardutlegg til tross - Real Madrids president Florentino Perez, tror klubben bare vil øke i verdi.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/JAVIER SORIANO. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): I går uttrykte Barcelonas finansdirektør Xavier Sala i Martin sin forbløffelse over Real Madrids elleville atferd på overgangsmarkedet den siste uka.

Samtidig ba han Real-president Florentino Perez gi konkurrentene en forklaring på hvilken pengebrønn han har hentet opp 1,4 milliarder norske kroner til å kjøpe både Kaká og Cristiano Ronaldo.

- Jeg antar at noen må ha gitt klubben disse midlene, og jeg mener det ville vært fint om Florentino Perez kunne forklart oss hvor de kommer i fra, sa Martin.

Vag Det fikk han i dag, selv om Perez pakket inn forklaringen i et relativt tykt lag med ull. Essensen er uansett at Real Madrid ikke setter seg i bunnløs gjeld ved å hente siste to års spillere i verden.- Tvert imot tror jeg at vi vil være i stand til å bedre økonomien ved å sikte mot tre mål; en økning i billettinntekter, en økning i banklån og en økning i klubbens økonomiske verdi, sier Perez om gjeldssituasjonen i et intervju med Gazzetta dello Sport, gjengitt av Reuters.Arve Hjelseth er fotballforsker ved NTNU. Han tror Perez tenker på økt salg av supportereffekter og flere og bedre sponsoravtaler når Real-presienten snakker om å «øke klubbens verdi».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer