Slik blir Solskjærs drømmebolig

510 kvadratmeters bruksareal.

SLIK BLIR DEN: Slik blir Ole Gunnar Solskjær og familiens drømmebolig. Illustrasjon: Sivilarkitekt Sunniva N. Rosenberg.
SLIK BLIR DEN: Slik blir Ole Gunnar Solskjær og familiens drømmebolig. Illustrasjon: Sivilarkitekt Sunniva N. Rosenberg. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær og kona Silje skal rive huset de i 2010 kjøpte på Innlandet i Kristiansund. Så skal de bygge opp et nytt hus - et glasshus.

Glasshuset skal ifølge Romsdals Budstikke inneholde kino, mørkerom for fotojobbing, kontor, foreldresoveavdeling på omtrent 50 kvadratmeter, eget basseng i hagen og panoramautsikt over sjøen - blant annet. Huset får et bruksareal på hele 510 kvadratmeter, ifølge avisa.

Sivilarkitekt Sunniva Neuenkirchen Rosenberg har søkt om rivingen på vegne av Solskjær-familien. Hun har tegnet det nye drømmehuset.

Godkjent riving Plan- og bygningsenheten i Kristiansund har i et administrativt vedtak gitt rammetillatelse til riving, meldte Tidens Krav i går.

- Boligen slik den er i dag, trenger en opppgradering for å tåle værets påkjenning. Boligens gressareal skal beholdes som i dag, og uthuset beholdes som funksjon, men føres opp med flatt tak. Flatt tak blir det også på bolighuset, sier Rosenberg til Romsdals Budstikke.

«Da eiendommen ligger omtrent helt i fjæra er det hentet inspirasjon fra miljøet her. Stedet representerer en del av det ville, sjønære kystlandskapet i Kristiansund der havet kan stå på året rundt og der været kan skifte i løpet av sekunder,» heter det i beskrivelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer