- Slik det er nå, hadde det ikke vært noe særlig å spille

Kari Aalvik Grimsbø om kneskaden.

SKADET: Kari Aalvik Grimsbø har pådratt seg en skade i kneet. - Slik det er nå, hadde det ikke vært noe særlig å spille, sier hun til oppmøtt presse i Debrecen i kveld.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
SKADET: Kari Aalvik Grimsbø har pådratt seg en skade i kneet. - Slik det er nå, hadde det ikke vært noe særlig å spille, sier hun til oppmøtt presse i Debrecen i kveld. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DEBRECEN (Dagbladet): Kari Aalvik Grimsbø møtte i kveld pressen i Debrecen, på krykker. Det er første gang siden det ble kjent at hun har pådratt seg en sprekk i menisken.

- Jeg merket det såvidt i starten av kampen på søndag, så ble det bare verre og verre utover i omgangen, sier Kari Aalvik Grimsbø til oppmøtt presse.

Aalvik Grimsbø kjente «noe» i kneet under kampen, men holdt munn om den mulige skaden overfor pressen etter skaden.

- Jeg har merket at det ikke var helt som det skulle. Slik det er nå hadde det ikke vært noe særlig å spille.

Tar avgjørelse i morgen Det var på pressetreffet i Debrecen mandag ettermiddag at nyheten om Aalvik Grimsbøs kneskade ble kjent. Da var hun allerede sendt til MR-undersøkelsen smo påviste sprekk i menisken.

Det er usikkert om Grimsbø blir å se på håndballbanen i mesterskapet. Foreløpig er det ikke tatt noen avgjørelse på om hun skal reise hjem.

- Jeg jobbet hardt for å bli klar til dette mesterskapet, men nå sitter jeg igjen med en følelse av at alt smuldrer bort. Det er tøft og tungt, sier Grimsbø.

Målvakten gjorde sitt mesterskapscomeback etter OL-gullet i London i 2012, og viste i EM-åpningen mot Romania søndag kveld at hun var tilbake på sitt beste etter mammapausen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer