Slik ender fotballsesongen 2007

Dagbladet tipper vinnere og tapere i 32 divisjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

•NYTT LIVESYSTEM på Dagbladet.no! Følg Tippeligaen direkte fra kl. 18.00

Dagbladet har sjekket formen til Norges 390 beste fotballag før sesongstart i kveld, og tippet vinnere og tapere i 32 divisjoner landet rundt.

Klubbfotballen har større publikumstekke enn noen gang, men kvaliteten på topplagene i Tippeligaen er diskutabel. Foreløpig er det blitt lite sportslig resultat av den økonomiske satsingen i sporten.

Samtidig er klasseskillet mellom toppfotball og bredde klarere enn noen gang.

Tilsynelatende er det ingen nye klubber på vei opp med unntak av 1.divisjonsdebutant Notodden.

Blant de aller beste ser det ikke ut til å komme noen overraskelser. Der Start ble et topplag for to år og Sandefjord fulgte etter i fjor med en tydelig og effektiv spillestil, er det bare Strømsgodset som skiller seg ut blant utfordrerne i år. Drammenslaget spiller i en 4-3-3 formasjon med klart definerte offensive arbeidsoppgaver, men de som skal løse oppgavene er bare gamle kjente fjes kjøpt inn fra andre klubber Norden rundt.

Den lokale godbiten er blitt mangelvare i norsk klubbfotball. Men glemmer du det midt i spenningen om ditt lag holder følge på tabellen, kan det bli nok av moro likevel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer