Slik er den nye hverdagen til Solskjærs menn

- Føler meg veldig trygg.

FØRSTE DAG TILBAKE: Onsdag returnerte Manchester United-spillerne til AON Carrington-treningsfeltet. Her er Harry Maguire på vei til trening. Foto: Eamon And James Clarke / Pa Photos
FØRSTE DAG TILBAKE: Onsdag returnerte Manchester United-spillerne til AON Carrington-treningsfeltet. Her er Harry Maguire på vei til trening. Foto: Eamon And James Clarke / Pa Photos Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Fullvaksinerte: 66.49% Første dose: 76.19%

Tirsdag fikk Premier League-lagene grønt lys til å starte trening igjen i små grupper.

Onsdag var Manchester United-spillerne tilbake på feltet på Carrington, og spesielt én var veldig fornøyd med dagens økt.

- Det har vært noen rare måneder, men nå er vi tilbake. Det føles veldig trygt og alle respekterer reglene som er satt. Jeg tror ingen vil ha problemer med det, forteller stoppergiganten Harry Maguire til klubbens nettsted.

Får ikke møte alle

På grunn av de strenge protokollene som er satt, får bare noen personer være på treningsfeltet om gangen. Det betyr at Manchester United-spillerne er delt inn i grupper som kommer inn på ulike tidspunkt på dagen.

- Noen trener på morgenen, og noen trener på ettermiddagen. Jeg synes synd på dem som trente på ettermiddagen, med tanke på været. Det var garantert hardt i dag, sier han.

I tillegg er selve treningen delt opp i blokker, med ulike stasjoner. Spillerne tilbringer rundt 30 minutter på hver stasjon. Og i motsetning til tidligere, får bare fire spillere trene sammen, med veiledning fra én trener på hver stasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer