Sportsprofilen: Eirik Horneland

Slik er den nye RBK-treneren

Eirik Horneland (44) om sitt nye liv: forholdet til media, hvorfor han ikke er på sosiale medier og hvordan det var å bli far som 23-åring.

KLAR FOR SERIESTART: Rosenborg og Eirik Horneland har slitt i sesongoppkjøringen. Søndag begynner alvoret med seriestart mot Bodø/Glimt. Kun gull er godt nok i hans første sesong som trener for Norges beste fotballag. Foto: Bjørn Langsem
KLAR FOR SERIESTART: Rosenborg og Eirik Horneland har slitt i sesongoppkjøringen. Søndag begynner alvoret med seriestart mot Bodø/Glimt. Kun gull er godt nok i hans første sesong som trener for Norges beste fotballag. Foto: Bjørn LangsemVis mer

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): - Oi. Jeg er ikke så glad i å snakke om meg selv. Nei, hvem er jeg da, sier Eirik Horneland og tenker over hva han skal svare på spørsmålet han nettopp stilte seg selv.

- Jeg er en hardtarbeidende fyr fra Vestlandet som har tro på seg selv. Jeg er ikke redd for å jobbe mot mål jeg tror på. Jeg har voldsom disiplin og er lidenskapelig opptatt av å få til ting.

Greit nok. En fotballtrener som er hardtarbeidende og disiplinert er jo ikke noe nytt. Hvilke andre sider har 44 år gamle Eirik Horneland, den litt ukjente mannen som også er den eliteserie-treneren med egen Wikipedia-side der det står minst - to setninger?

Det står ikke så mye mer enn at han har trent Haugesund og at han nå trener Rosenborg, klubben som har vunnet serien fire år på rad og cupen tre av de siste fire sesongene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisa og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisbelønte reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

UKE

PRØV NÅ!

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 0 kr per uke. 0 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uka) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (55kr/uka).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.