Sportsprofilen: Eirik Horneland

Slik er den nye RBK-treneren

Eirik Horneland (44) om sitt nye liv: forholdet til media, hvorfor han ikke er på sosiale medier og hvordan det var å bli far som 23-åring.

KLAR FOR SERIESTART: Rosenborg og Eirik Horneland har slitt i sesongoppkjøringen. Søndag begynner alvoret med seriestart mot Bodø/Glimt. Kun gull er godt nok i hans første sesong som trener for Norges beste fotballag. Foto: Bjørn Langsem
KLAR FOR SERIESTART: Rosenborg og Eirik Horneland har slitt i sesongoppkjøringen. Søndag begynner alvoret med seriestart mot Bodø/Glimt. Kun gull er godt nok i hans første sesong som trener for Norges beste fotballag. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): - Oi. Jeg er ikke så glad i å snakke om meg selv. Nei, hvem er jeg da, sier Eirik Horneland og tenker over hva han skal svare på spørsmålet han nettopp stilte seg selv.

- Jeg er en hardtarbeidende fyr fra Vestlandet som har tro på seg selv. Jeg er ikke redd for å jobbe mot mål jeg tror på. Jeg har voldsom disiplin og er lidenskapelig opptatt av å få til ting.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer