ROYAL: Antoine Griezmann har lagt vekk Fortnite og har begynt med en mer kongelig feiring på målene sine. Foto: NTB scanpix
ROYAL: Antoine Griezmann har lagt vekk Fortnite og har begynt med en mer kongelig feiring på målene sine. Foto: NTB scanpixVis mer

Atletico Madrid tok seg av Club Brügge

Slik er Griezmanns nye feiring

Antoine Griezmann svikter sjelden. Franskmannen scoret to da Atlético Madrid vant 3-1 over Brugge i mesterligaens gruppe A.

  • Atletico Madrid - Club Brügge 3-1 (1-1)
  • Borussia Dortmund - Monaco 2-0 (0-0)

2-1-scoringen hans var nummer 8000 i mesterligaen siden turneringen så dagens lys i 1992/93-sesongen.

1-0 kom etter 28 minutters i 1. omgang. Da scoret Griezmann etter at Thomas Lemar hadde fått ballen inn i feltet.

Dagens prestasjon sto Brugges Arnaut Groeneveld for han knallet til med et lagskudd som sørget for 1-1 fem minutter før pause.

67 minutter var spilt da Griezmann igjen førte spanjolene i tet. Denne gangen var det Diego Costa som spilte ham opp. Scoringen var Griezmanns 25 i UEFA-sammenheng, altså totalt i europa- og mesterligaen. Strengt gjorde Costa absolutt alt i forkant av målet, og for Griezmann var det bare å sette foten til fra kloss hold. Stort mer ferdigscoret skal det godt gjøres å få det.

Koke satte inn 3-1 på overtid.

Dansk unggutt imponerte for Dortmund

I den andre kampen i gruppe A ble det 3-0-seier til Bundesliga-leder Borussia Dortmund hjemme over Monaco.

Den danske 20-åringen Jacob Bruun Larsen kom inn i pausen og ga trener Lucien Favre umiddelbart takk for tilliten da han scoret tidlig i den andre omgangen etter en flott stikker av en annen Dortmund-unggutt, Jadon Sancho.

Paco Alcácer bommet først på straffe, da han skjøt i tverrliggeren, men gjorde opp for seg da han scoret kampens andre mål bare tre minutter senere.

Marco Reus ordnet 3-0 på overtid.