Slik er Kristoffs 2015-plan

Kan droppe flere Grand Tours.

PLANEN ER ALLEREDE KLAR: Alexander Kristoff (bildet) og trener Stein Ørn har fått full frihet av Katjusja, og er i ferd med å snekre sammen sesongopplegget de mener passer ham best foran 2015-sesongen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
PLANEN ER ALLEREDE KLAR: Alexander Kristoff (bildet) og trener Stein Ørn har fått full frihet av Katjusja, og er i ferd med å snekre sammen sesongopplegget de mener passer ham best foran 2015-sesongen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no) Mens Alexander Kristoff og kona Maren Kommedal er på bryllupsreise på Maldivene, har stefar og trener Stein Ørn begynt å sette opp ønskelisten for 2015-sesongen.

Den skiller seg ikke nevneverdig ut fra årets suksessoppskrift, men Team Kristoff innrømmer overfor Stavanger Aftenblad at de vurderer å droppe flere av Grand Tour-rittene.

Trolig stiller Kristoff til start under neste års Tour de France. Da selvsagt med forbehold om at han er skadefri og har god formutvikling.

- Det eneste som er litt usikkert er Spania rundt, sier Ørn til regionavisen i Stavanger.

- Her har vi ikke helt bestemt oss ennå, men det ligger an til at Alexander dropper vueltaen og i stedet kjører rittene i Montreal og Quebec, akkurat som i år.

Snuste på VM-medaljer Lite er tilfeldig rundt 27-åringen fra Storhaug i utkanten av Stavanger.

Årets gjesteopptreden i WorldTour-rittene i Canada ble gjort med tanke på å teste effekten opp mot VM i Ponferrada, og se hvordan han reagerte på reising mellom tidssoner.

Testen var vellykket da Kristoff snuste på VM-medaljer i Spania, og til slutt endte på 8.-plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer