Slik er reglene i finalespillet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

KORT I GRUPPESPILL: Spillere med to gule eller ett rødt kort drar med seg disse videre i finalekampene, og må sone en kamps karantene (gule) og to kamper (røde). Spillere med bare ett gult kort i innledningsspillet starter på null igjen.

KORT I FINALESPILL: Spillere som pådrar seg kort i finalespillet, må sone etter reglene som er nevnt ovenfor. Ett gult kort gir ingen karantene, men får spilleren to gule kort i en og samme kamp, regnes dette som rødt - og spilleren stenges derfor ute i de neste to VM-kampene.

GOLDEN GOAL: Hvis stillingen er uavgjort etter 90 minutter, spilles det ekstraomganger på 2x15 minutter med en pause på fem minutter mellom omgangene. Hvis et av lagene scorer i ekstraomgangen, stoppes kampen - og laget som scoret utropes til vinner (Golden goal-prinsippet).

STAFFESPARKKONKURRANSE: Hvis det ikke blir noen avgjørelse i løpet av ekstraomgangene, blir det straffesparkkonkurranse.

Hvis det står likt etter at fem mann på hvert lag har skutt straffe, fortsetter straffesparkkonkurransen med en og en til et av lagene har vunnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer