Slik er reglene i finalespillet

KORT I GRUPPESPILL: Spillere med to gule eller ett rødt kort drar med seg disse videre i finalekampene, og må sone en kamps karantene (gule) og to kamper (røde). Spillere med bare ett gult kort i innledningsspillet starter på null igjen.

KORT I FINALESPILL: Spillere som pådrar seg kort i finalespillet, må sone etter reglene som er nevnt ovenfor. Ett gult kort gir ingen karantene, men får spilleren to gule kort i en og samme kamp, regnes dette som rødt - og spilleren stenges derfor ute i de neste to VM-kampene.

GOLDEN GOAL: Hvis stillingen er uavgjort etter 90 minutter, spilles det ekstraomganger på 2x15 minutter med en pause på fem minutter mellom omgangene. Hvis et av lagene scorer i ekstraomgangen, stoppes kampen - og laget som scoret utropes til vinner (Golden goal-prinsippet).

STAFFESPARKKONKURRANSE: Hvis det ikke blir noen avgjørelse i løpet av ekstraomgangene, blir det straffesparkkonkurranse.

Hvis det står likt etter at fem mann på hvert lag har skutt straffe, fortsetter straffesparkkonkurransen med en og en til et av lagene har vunnet.