Slik er Zlatans hemmelige liv på luksushotellet: - Han beveger seg som et spøkelse

Zlatan Ibrahimovic (34) skal ifølge tysk avis ha sin egen utgangsdør på Manchester-hotellet. 

SKJERMES: Zlatan Ibrahimovic og hans familie skjermes av hotellet i Manchester. Ifølge avisa Bild har familien en egen dør i kjelleren på hotellet. Foto: Eamonn Clarke / PA / NTB Scanpix
SKJERMES: Zlatan Ibrahimovic og hans familie skjermes av hotellet i Manchester. Ifølge avisa Bild har familien en egen dør i kjelleren på hotellet. Foto: Eamonn Clarke / PA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester United-spilleren Zlatan Ibrahimovic er ikke som andre fotballspillere. Og han er i hvert fall ikke som andre hotellgjester.

I utgangspunktet skulle den svenske superstjernen bo på luksushotellet Lowry i Manchester, men han var ifølge britiske medier ikke fornøyd med standarden på hotellet som i lang tid er brukt av den engelske storklubben.

Bor på «Manchester City-hotell»

Dermed tok han med seg familien til et av nabohotellene - Radisson Blu - en kjapp gåtur unna Lowry. Der bor Zlatan og hans familie under samme tak som flere av Manchester Citys nysigneringer.

Men City-spillerne får overhode ikke den samme oppvartningen som det United-spissen får.

GOD START: Zlatan Ibrahimovic har fått en strålende start på United-karrieren. Foto: Simon Bellis / PA / NTB Scanpix
GOD START: Zlatan Ibrahimovic har fått en strålende start på United-karrieren. Foto: Simon Bellis / PA / NTB Scanpix Vis mer

Den tyske storavisa Bild sendte nylig en journalist til hotellet for å finne ut mer om hverdagen til 34-åringen. I artikkelen kommer det frem flere oppsiktsvekkende opplysninger om Zlatans luksusliv.

Egen sikkerhetsvakt utenfor døra

Ifølge Bild er sikkerheten rundt spilleren så stor at majoriteten av hotellets personale ikke en gang har sett spilleren i gangene. Zlatan skal ha sin egen «hemmelige» dør i kjelleren slik at han går under radaren til både fans og paparazzi.

Det står i tillegg en sikkerhetsvakt døgnet rundt og passer på utenfor suiten der United-spissen bor, sammen med samboer Helena Seger og sønnene Maximilian og Vincent.

- Zlatan beveger seg som et spøkelse i byen, skriver Bild i artikkelen, ifølge Aftonbladet.

PAR: Helena Seger og Zlatan Ibrahimovic møttes i 2001. I dag bor de sammen med sønnene på et luksushotell i Manchester. Foto: Laurent Zabulon / ABACAPRESS.COM / NTB Scanpix
PAR: Helena Seger og Zlatan Ibrahimovic møttes i 2001. I dag bor de sammen med sønnene på et luksushotell i Manchester. Foto: Laurent Zabulon / ABACAPRESS.COM / NTB Scanpix Vis mer

Fikk ferie

Det er liten tvil om at Zlatan er vant til å få særbehandling. I forrige uke var en rekke United-spillere borte på landslagsoppdrag. Da er det vanlig at klubbspillere som ikke er med på sine landslag, blir hjemme og trener.

Mourinho ga imidlertid Zlatan fire dager treningsfri, mens de andre fikk to dager.

– For Zlatan gir jeg ferie à la carte fordi han har spilt hvert minutt av hver kamp. På fire kamper har han spilt 360 minutter. Da får «the big guy» fire dager fri, sa Mourinho til The Telegraph.

Denne helgen må imidlertid «spøkelset» Zlatan tåle 90 nye minutter og - ikke minst - oppmerksomhet fra en hel verden når Manchester United og Manchester City møtes til rivaloppgjør på Old Trafford.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer