SVIENDE TAP: Chelsea og Jose Mourinho gikk på et sviende tap mot tittelutfordrer Manchester City. I etterkant klarer enkelte spøkefugler ikke å dy seg - og hevder vrakingen av Eva Carneiro (41, innfelt) har skylda. Foto: AFP/Reuters
SVIENDE TAP: Chelsea og Jose Mourinho gikk på et sviende tap mot tittelutfordrer Manchester City. I etterkant klarer enkelte spøkefugler ikke å dy seg - og hevder vrakingen av Eva Carneiro (41, innfelt) har skylda. Foto: AFP/ReutersVis mer

Slik får Mourinho gjennomgå etter ydmykelsen mot City

- Få tilbake Eva Carneiro!

(Dagbladet): Chelsea tok et overlegent ligagull forrige sesong, og sikter ikke mot noe mindre i år. Men det er ikke til å legge skjul på at seriestarten ikke har vært ideell.

Etter to spilte kamper står Jose Mourinhos menn bare med ett fattig poeng.

Først glapp seieren mot Swansea etter at keeper Thibaut Courtouis ble utvist. I går ble de sendt hjem som slakt etter et besøk på Ethiad. I tillegg har den mye omtalte Eva-skandalen preget nyhetsbildet den siste uka.


I går sjokkerte manageren på ny da han satte kaptein John Terry på benken etter halvspilt kamp - selv om han ikke var den eneste som slet med å holde Sergio Agüero i sjakk i Chelsea-forsvaret.

- «Fake» resultat Manchester City var det beste laget på Ethiad. Men etter kampen kalte Mourinho resultatet falskt.

- Det beste laget i førsteomgangen vant kampen, men vi var helt klart det beste laget i andre omgang. Vi hadde en vanskelig første omgang, vi skapte ikke mye og keeperen vår gjorde noen viktige redninger. I andre omgang var det annerledes. Hvis 1-0 var et tvilsomt resultat i minutt 70-75, var 3-0 helt «fake», sier Mourinho i et intervju vist på TV 2.

På Chelseas offisielle nettsider deler skribentene sin managers oppfatning av kampen.


«Ramires-målet ble helt feil annulert for offside. (...) Villfaren vifting med offside-flagget nektet oss en fortjent utlikning.» I tillegg kritiseres behandlingen av spisstjerna Diego Costa.

- Vi elsker deg Eva Men forrige ukes overskrifter var heller ikke glemt for Ethiad-publikumet. Eva Carneiro og flere i støtteapparatet har blitt skjøvet ut i kulda, og var ikke å se på Chelsea-benken i går.

City-fansen jublet ekstatisk da hennes erstattere, Steve og Chris Hughes, måtte i aksjon på gresset.

- Vi elsker deg Eva, det gjør vi, ropte de fra tribunen.

Også på sosiale medier påpekes det - riktignok med en ironisk undertone - Chelseas statistikk uten Eva Carneiro på tribunen.

En konto påpeker at tapsraten uten henne ligger på 100 % - og 0 mål scoret.

- Få tilbake Eva Carneiro! twitret BBC-profil og tidligere Tottenham-stjerne Gary Lineker.