Sergej Ustjugov og Aleksander Legkov feirer CAS-beslutningen

Slik feirer russerne frikjennelsen: - Det gode seirer over det onde

Petter Northug har kommentert bildet.

STRÅLER: Aleksander Legov og Sergej Ustjugov virker strålende fornøyd med at CAS har reversert IOCs beslutning. På Instagram poserer de to smilende sammen. Foto: Sergei Usiugov/Instagram
STRÅLER: Aleksander Legov og Sergej Ustjugov virker strålende fornøyd med at CAS har reversert IOCs beslutning. På Instagram poserer de to smilende sammen. Foto: Sergei Usiugov/Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag kom overraskelsen: CAS reverserer beslutningen fra IOC, og velger å ikke utestenge 28 av russerne som i utgangspunktet ble utestengt fra OL av IOC i desember.

Reaksjonene fra Russland har ikke latt vente på seg, og blant dem som uttrykker sin glede over CAS' avgjørelse, er den russiske langrennsløperen Sergej Ustjugov.

På et bilde på Instagram poserer han smilende sammen med lagkameraten Aleksandr Legkov, mens de viser fram musklene.

- Det gode seirer alltid over det onde. Jeg er overveldet av følelser og beundrer alle som har kjempet seg gjennom alt dette. Jeg har sett hvordan de har kjempet, trent og prøvd å motivere seg selv, samtidig som sjansene for rettferdighet har smeltet bort litt og litt for hver dag, skriver Ustjugov.

Russisk TV har i dag feiret CAS-avgjørelsen med å vise femmila fra Sotsji-OL. Uten å røpe for mye, kan det avsløres at det var Legkov som gikk til topps til slutt.

- Nesten gitt opp

Verken Ustjugov eller Legkov har dopingdommer på seg, men har trolig blitt utestengt på grunn av deres deltakelse i OL i Sotsji, hvor det har blitt avdekket store regelbrudd i etterkant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer