Slik feiret Hazard scoringen med hodet

Chelsea tilbake på vinnersporet.

HODESTERK:  Eden Hazard er ikke kjent som noen stor hodespiller. Derfor virket han å bli ekstra glad etter å ha sendt Chelsea i føringen med hodet. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
HODESTERK: Eden Hazard er ikke kjent som noen stor hodespiller. Derfor virket han å bli ekstra glad etter å ha sendt Chelsea i føringen med hodet. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Chelsea - Hull 2-0 (1-0)

(Dagbladet): Han har scoret 65 ganger i sin profesjonelle karriere for Lille og Chelsea. For den franske klubben scoret han aldri med hodet. Det har ei heller vært noen vane i Chelsea. Bare en gang har han gjort det. Det var fram til i dag.

For da Oscar løftet en ball inn i feltet, steg den lille belgieren til værs og header inn ledermålet etter sju minutter.

Hovedpersonen syntes selv det var artig, og pekte mot sitt eget hodet mens han feiret.

Cahill-filming Stort mye annet skjedde ikke før hvilen. Litt mer interessant skulle det bli de siste 45. Chelsea ropte på straffe da Gary Cahill gikk ned i straffefeltet.

Dommer Foy vinket spillet bare videre. Reprisene viste at midtstopperen forsøkte å jukse til seg et straffespark. Med gult kort fra før, var han heldig som slapp unna.

Bare minutter senere ble det delt ut et rødt kort. Tom Huddlestone plantet knottene i beinet til Felipe Luis, og Foy ga den tidligere Spurs-spilleren marsjordre.

Costas tolvte Med en mann mer på banen punkterte Chelsea kampen. Eden Hazard fant Diego Costa som fikk akkurat nok fart i ballen til at den trillet over målstreken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer