Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slik feiret Hazard scoringen med hodet

Chelsea tilbake på vinnersporet.

 HODESTERK:  Eden Hazard er ikke kjent som noen stor hodespiller. Derfor virket han å bli ekstra glad etter å ha sendt Chelsea i føringen med hodet. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
HODESTERK: Eden Hazard er ikke kjent som noen stor hodespiller. Derfor virket han å bli ekstra glad etter å ha sendt Chelsea i føringen med hodet. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

Chelsea - Hull 2-0 (1-0)

(Dagbladet): Han har scoret 65 ganger i sin profesjonelle karriere for Lille og Chelsea. For den franske klubben scoret han aldri med hodet. Det har ei heller vært noen vane i Chelsea. Bare en gang har han gjort det. Det var fram til i dag.

For da Oscar løftet en ball inn i feltet, steg den lille belgieren til værs og header inn ledermålet etter sju minutter.

Hovedpersonen syntes selv det var artig, og pekte mot sitt eget hodet mens han feiret.

Cahill-filming Stort mye annet skjedde ikke før hvilen. Litt mer interessant skulle det bli de siste 45. Chelsea ropte på straffe da Gary Cahill gikk ned i straffefeltet.

Dommer Foy vinket spillet bare videre. Reprisene viste at midtstopperen forsøkte å jukse til seg et straffespark. Med gult kort fra før, var han heldig som slapp unna.

Bare minutter senere ble det delt ut et rødt kort. Tom Huddlestone plantet knottene i beinet til Felipe Luis, og Foy ga den tidligere Spurs-spilleren marsjordre.

Costas tolvte Med en mann mer på banen punkterte Chelsea kampen. Eden Hazard fant Diego Costa som fikk akkurat nok fart i ballen til at den trillet over målstreken.


Det var spanjolens 12. seriemål. Den tidligere Atletico-spissen er nå to mål bak Sergio Agüero.

Hull klarte ikke å skape en skikkelig målsjanse med fullt lag. Etter Huddlestones utvisning ble det ikke lettere for Steve Bruces mannskap.

Med tre nye poeng i boks holder Chelsea fortsatt unna for Manchester City, som fikk med seg tre poeng fra bortemøtet med Leicester.

Dagens trepoenger sørger også for at Jose Mourinho nå har tatt 401 poeng som Chelsea-manager i ligaen. Det tok bare 174 kamper. Ingen andre managere har nådd 400-grensa så fort. Sir Alex Ferguson hadde rekorden. Han brukte 191 kamper.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media