NY RYKER HÅRET: Hulls Tom Huddlestone sa at han ikke skulle klippe seg fær han scoret igjen. I kveld kom endelig scoringen. Foto: AFP PHOTO / LINDSEY PARNABY / NTB Scanpix
NY RYKER HÅRET: Hulls Tom Huddlestone sa at han ikke skulle klippe seg fær han scoret igjen. I kveld kom endelig scoringen. Foto: AFP PHOTO / LINDSEY PARNABY / NTB ScanpixVis mer

Slik feiret Huddlestone sin første scoring på over to år

Nå kan han endelig klippe håret.

Hull - Fulham 6-0 (0-0)

(Dagbladet): John Arne Riise fikk tillit fra start mot Hull, men etter kampslutt skull nok nordmannen ønske at han aldri var involvert i kampen. Fulham gikk nemlig på sitt verste tap i Premier League noensinne.

Det var målløst til pause, men hjemmelaget scoret hele seks ganger i løpet av 35 minutter. Anført av den tidligere Lillestrøm-spilleren Robert Koren som nettet to ganger.

Tom Huddlestone sa for over ett år siden, da han spilte i Tottenham, at han ikke ville klippe håret før han scoret. Han hadde ikke scoret på over to år, men i kveld kom endelig den forløsende scoringen for midtbanespilleren.

Spesiell feiring Han feiret med å løpe til sidelinja hvor en i støtteapparatet til Hull tok opp en liten saks og latet som han skulle klippe den store manken på stedet.

Huddlestone har samlet inn mye penger til kreftforskning mens håret hans har grodd.

Hull fikk med seieren et fint plaster på såret etter at klubben tapte 3-2 mot Manchester United etter å ha ledet 2-0 for to dager siden.

Sjokkert manager Fulham-manager Ren Meulensteen var mildt sagt misfornøyd med laget.

-Jeg er sjokkert. Jeg vet ikke om det var noe i teen. Jeg så ikke dette komme, og spillerne så det heller ikke kommer, sier manageren til BBC.

- I dag var vi bare ikke gode nok. Vi spilte ikke bra i første omgang, men vi var fortsatt inne i kampen. Fra 60. minutt og utover scoret de tre ganger, og kampen var over. Vi klarte aldri å hente oss inn igjen, sier Meulensteen.