<strong>FULL FART:</strong>  Cristiano Ronaldo leker seg på en vannskuter i Saint-Tropez. Martin Ødegaard leker seg med en ball på Isachsen stadion i  Mjøndalen ... Foto: Stella Pictures og NTB Scanpix
FULL FART: Cristiano Ronaldo leker seg på en vannskuter i Saint-Tropez. Martin Ødegaard leker seg med en ball på Isachsen stadion i Mjøndalen ... Foto: Stella Pictures og NTB Scanpix Vis mer

Slik ferierer Ronaldo. Og her er Ødegaards plan for fridagene i Real Madrid

To verdener.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): Da sesongen var over i Real Madrid 23. mai, tok det ikke lang tid før det dukket opp bilder av en ferierende Cristiano Ronaldo i Sør-Frankrike. 30-åringen figurerte som en topptrent playboy i området rundt Saint-Tropez.

Vår egen Martin Ødegaard - derimot - har blant annet vært på Isachsen stadion i Mjøndalen, og trent fotball med faren ...

I kveld spiller Norge EM-kvalik mot Aserbajdsjan på Ullevaal. Det blir siste kamp, før Martin får helt fri i en periode.

- Hva skal du gjøre i ferien?

- Da skal jeg være i Norge en stund, og jeg skal på hytta. Noe mer enn det har jeg ikke planlagt, forteller Ødegaard til Dagbladet.

- Har du fått en dato for når du skal tilbake til Real Madrid?

- Nei, ikke ennå.

- Har du hatt kontakt med noen i Real Madrid-systemet mens du har vært på landslagssamling i Norge?

- Ja, jeg har tekstet med en person - uten at jeg vil si hvem. Han spurte hvordan det gikk.

Fra før er det kjent at Ødegaard skal besøke Statoil-akademiet i Stavanger, som blir arrangert fra 16. til 21. juni. Det er en fotballskole med 50 talenter i 14-årsalderen, og Ødegaard blir et trekkplaster.

Når han reiser tilbake til Spania igjen, blir det sesongoppkjøring med Real Madrid. Australia og Kina står på reiseplanen.

Inntrykket han gjør overfor den nye treneren Rafael Benitez vil avgjøre om Ødegaard spiller for A-laget eller Castilla - eller om han blir lånt ut til en annen klubb.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer