Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Slik fikk sønnen navnet sitt

Bjørgen og Lundberg valgte på utradisjonelt vis.

 NAVNET BESTEMT:  Marit Bjørgen og Fred Børre Lundberg har bestemt hva den nyfødte sønnen skal hete.  Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
NAVNET BESTEMT: Marit Bjørgen og Fred Børre Lundberg har bestemt hva den nyfødte sønnen skal hete. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): De nyklekte foreldrene Marit Bjørgen og Fred Børre Lundberg har funnet ut hva sønnen deres skal hete. 

Til tross for noen uoverenstemmelser, var det gavene som strømmet inn som til slutt førte til at paret ble enige, skriver Aftenposten. 

- Vi fikk veldig mange strikkede plagg i posten. Det var gensere, luer og votter, og vi så at mye av det hadde Marius-mønster, sier pappa Lundberg til Aftenposten

- Navnet måtte bli Marius. Det var pappa som foreslo det først, og Marit var enig. Barnet skal hete Marius Bjørgen Lundberg, legger han til. 

Fortsetter i sporet  Bjørgen slapp nyheten om gravideten under et pressetreff med landslaget i juni

Tidligere har hun vært kompromissløs på at hun er ferdig som skiløper når det er tid for barn. I sommer var hun like kompromissløs på at hun fortsetter i sporet også etter fødselen. 

- Ja, vi har jo det, og jeg har jo vært inne på det at jeg skulle legge skia på hylla når jeg skulle få barn. Men så har jeg følt på det at jeg fortsatt har motivasjon til å gå på ski og syns det er vanvittig artig, og så er det jo det at jeg er 35 år. Skulle man finne et tidspunkt så er det jo nå, for så er det Lahti og OL i 2018. Hvis man fortsatt syns det er artig å gå på ski så er det kjedelig å ta dette i et mesterskapsår, sa Bjørgen til Dagbladet i sommer. 

- Skal tilbake Siden har hun uttalt at hun vil tilbake til løypa så fort som mulig, men at det trolig blir litt for brutalt med comeback allerede i verdenscupavslutningen i mars. 

- Jeg søkte umiddelbart informasjon om hvordan jeg kan trene når jeg er gravid. Jeg håper at jeg i fremtiden kan dele min kunnskap om dette til andre. Graviditet er tross alt ingen sykdom. Det behøver ikke å bety slutten på idrettskarrieren. Jeg skal i hvert fall tilbake, sa Bjørgen i september i fjor. 

Bjørgen hadde termin 23.desember, men fødte først natt til andre juledag. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media