Håndball-EM 2020:

Slik følger du håndball-EM på Dagbladet TV

Fra og med i kveld kan du følge alle Norges EM-kamper på Dagbladet TV.

TV-STUDIO: Frode Kyvåg er Dagbladets håndballekspert i EM. Han er på plass i Dagbladets lokaler i Oslo sammen med programleder Melina Pambou Sundfør. Foto: Frank Karlsen
TV-STUDIO: Frode Kyvåg er Dagbladets håndballekspert i EM. Han er på plass i Dagbladets lokaler i Oslo sammen med programleder Melina Pambou Sundfør. Foto: Frank Karlsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På Dagbladet.no får du all dramatikken, analysen og spenningen rett fra vårt flunkende nye håndballstudio.

Første sending er allerede i kveld, og du ser den på dagbladet.no fra klokka 20.00. Programleder Melina Pambou Sundfør vil sammen med Dagbladets håndballekspert, Frode Kyvåg, ta deg gjennom Norges kamper på en lekende og nytenkende måte.

Følg alle Norges EM-kamper!

Sundfør leder til vanlig Dagbladets sportsprogram Rødt Kort sammen med Henrik Ljosland, og vil lede alle Dagbladets håndballsendinger.

I tillegg vil hun ha med seg nye, spennende gjester til hver eneste sending.

- Jeg gleder meg skikkelig til å geleide håndballseerne gjennom dette mesterskapet sammen med en av Norges aller beste håndballeksperter. Vi både håper og tror at EM blir et stort lyspunkt for oss alle i et ellers småtungt 2020, forteller Sundfør.

Slik spilles Norges gruppespillkamper:

Torsdag 3. desember 20.30:

Norge - Polen

Lørdag 5. desember 18.15:

Tyskland - Norge

Mandag 7. desember 20.30:

Romania - Norge

PS: Skulle Norge ta seg videre fra gruppa, venter hovedrunde, semifinale og finale før håndballjentene forhåpentligvis kan slippe jubelen løs for et nytt EM-gull.

Frode Kyvåg har vært håndballekspert i flere tiår og trener for kvinnelandslaget i håndball mellom 1974 og 1978. Han har også ledet Bækkelaget til både nasjonale og internasjonale triumfer som trener.

Kyvåg vil bidra med ekspertise og analyse inn i håndballsendingene til Dagbladet, og han har lovet å krydre sendingene med gode historier fra håndballmiljøet.

KARANTENE: Nora Mørk og de norske håndballjentene risikerer å måtte feire jul på et karantenehotell. Vis mer

Til Norges åpningskamp mot Polen har vi fått med oss tidligere landslagsspiller og nåværende Drammen HK-spiller Joakim Hykkerud. Hykkerud var med på å ta VM-sølv med Norge i 2017.

Sendestart hos Dagbladet TV vil gjennom hele mesterskapet være en halvtime før kampen starter, og vi vil holde på hele kampen gjennom. I etterkant av alle EMs kamper vil du også få servert video av høydepunkter, scoringer og dramatiske hendelser på dagbladet.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer