Slik følger du sjakk-VM hos Dagbladet

Få med deg alt fra VM!

SLIK FØLGER DU SJAKK-VM: Hos Dagbladet, med vårt direktestudio i spissen, vil du få alt fra sjakk-VM. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SLIK FØLGER DU SJAKK-VM: Hos Dagbladet, med vårt direktestudio i spissen, vil du få alt fra sjakk-VM. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag braker det hele løs: Magnus Carlsen skal forsvare verdensmestertittelen overfor indiske Vishy Anand.

Her hos Dagbladet vil vi selvfølgelig holde deg oppdatert på alt i forbindelse med turneringa.

Vi følger naturligvis alt i vårt direktestudio, med sjakkekspert Einar Gausel i spissen. Her vil du se hvem som på det tidspunktet står sterkest, et live-sjakkbrett og analyser. Du kan også se tilbake på tidligere partier og finne forklaringer og informasjon rundt sjakk-VM.

I tillegg vil det i vårt direktestudio finnes et livebrett med lyd fra Chessbase, der verdens ledende eksperter vil analysere og se framover.

DBTV vil også hver kampdag ha en direktesendt sjakksending med programleder Simon Nitsche og vår faste sjakkekspert Einar Gausel i studio, i tillegg til andre spennende gjester.

Sjakkpartiene starter klokka 13.00 norsk tid. Det vil spilles to partier på påfølgende dager, deretter en hviledag. Så to nye partier, og hviledag igjen. Slik fortsetter det til og med tiende parti, og etter det ellevte partiet er det hviledag før det siste og tolvte partiet. Dersom det fortsatt ikke er avgjort da, blir det en ny hviledag før et eventuelt tie break som er satt til 27. november.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer